به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام «سیدعلی موسوی» در اولین نشست شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت استان سمنان،بر ضرورت برگزاری حداقل یک برنامه توسط دستگاه های عضو این شورا تاکید کرد و گفت: 33 دستگاه عضو شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت هستند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان ، رئیس شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت را استاندار اعلام کردوگفت: دبیری این شورا را مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بر عهده دارد.
وی با تاکید بر اینکه در دهه کرامت باید شور و نشاط معنوی با اجرای برنامه های مناسب در جامعه ایجاد شود اظهارداشت: «خدمت کریمانه، شادی به رسم اهل بیت» و خدمت به مناطق سیل زده شعار دهه کرامت امسال اعلام شده است.
موسوی تصریح کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد با تربیت نیروهای متعهد و انقلابی میتواند نقش مهمی در نهادینه سازی فرهنگ دینی، تربیت آیندهسازان جامعه و مقابله با توطئههای دشمنان و تقویت فرهنگ دینی داشته باشد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان دهه کرامت را فرصتی مغتنم برای تبیین و ترویج فرهنگ اهل بیت(علیه السلام ) در بین جامعه عنوان کردوافزود: امروز دشمنان جهان اسلام تلاش می کنند تا دین مبین اسلام را دینی خشن جلوه دهند لذا باید با ترویج فرهنگ اهل بیت(علیه السلام) در جامعه و گسترش سیره و روش آن بزرگوران در جهت مقابله با نقشه های شوم دشمنان اسلام برنامه ریزی های قوی صورت گیرد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان نیز در این جلسه با اشاره به برنامههای دهه کرامت در استان گفت: از جمله مهمترین برنامهها در این ایام آذین بندی سطح شهرهای استان و عیادت از بیماران خاص است.
«امیربینایی» افزود: باید در مناطق کم برخوردار شهرها در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی، کارهای عملیاتی انجام شود.
وی افزود: از فرصت های اینچنینی باید بتوانیم در راستای الگوسازی های در خور شأن نظام اسلامی ایران، بیشترین بهره را ببریم.
بینایی یادآور شد: باید بتوانیم بر اساس سیره نبوی و با استفاده از آموزه های دینی و مذهبی، الگویی مناسب به جامعه ارائه دهیم.
وی افزود: رویکرد برنامه های بزرگداشت دهه کرامت ارتقای سطح نشاط اجتماعی، ترویج و توسعه فرهنگ رضوی با تاکید بر مناطق کم برخوردار است.
بینایی با بیان اینکه برنامه های بزرگداشت دهه کرامت با همکاری فرمانداران و شهرداران در این استان اجرایی می شود گفت: برگزاری تورهای گردشگری زیارتی قم و جمکران و ... ویژه نیازمندان با محوریت تشکل های مردمی و خیرین از برنامه های این دهه است و اجرای مسابقات فرهنگی و کتابخوانی دهه کرامت ویژه بانوان با هدف معرفت افزایی، نشاط آفرینی با رویکرد خدمات کریمانه در مناطق کم برخوردار نیز پیش بینی و برنامه ریزی شده است.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان، برگزاری جشن های ویژه دهه کرامت با همکاری سازمان های مردم نهاد در مناطق کم برخوردار، برپایی نمایشگاه آثار هنری خوشنویسی و هنرهای تجسمی بانوان با عنوان "منطقه ای از بهشت" با رویکرد یاری رسانی به سیل زدگان و هماهنگی برای برگزاری جشن گلریزان ویژه آزادسازی بانوان زندانی با جرایم مالی با همکاری سازمان های مردم نهاد از دیگر برنامه های بزرگداشت دهه کرامت در استان سمنان است.
وی به برگزاری کارگاه های توجیهی و آموزشی نیز در دهه کرامت اشاره کرد و اظهار داشت: این کارگاه های آموزشی توجیهی فرهنگ رضوی و تشریح و تبیین سیره حضرت امام رضا (علیه السلام) و حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) ویژه پرسنل و خانواده های آنها در دستگاه های اجرایی با رویکرد اصلاح رفتارهای اجتماعی برگزار خواهد شد.
بینایی، برنامه تجلیل از دانش آموزان دختر نخبه و دارای امتیاز در طرحهای علمی، فرهنگی، ورزشی و ... ، تهیه و تدارک جهیزیه برای نوعروسان نیازمند با شعار مهربانی به رسم اهل بیت (علیه السلام) نیز با همکاری سازمان های مردم نهاد و خیرین در این دهه در نظر گرفته شده است.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان، دهه کرامت را دهه نشاط و شادی دانست و خواستار مشارکت و همکاری دستگاه های مختلف اجرایی و فرهنگی برای برگزاری برنامه های بزرگداشت این دهه در استان سمنان شد.
در این نشست که مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان و سایر اعضا نیز حضور داشتند در خصوص برگزاری برنامه های بزرگداشت دهه کرامت در استان سمنان با محوریت مساجد و بقاع متبرکه و نیز ایجاد شور و نشاط اجتماعی و ترویج فرهنگ رضوی بحث و تبادل نظر شد.
اول ذیقعده سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) تا 11 ذیعقده سالروز ولادت با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است.
نظر شما