۱۵ هزار خانه بهداشت به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند/ مشکل ما هماهنگی بین دستگاهی است

آذری جهرمی با بیان اینکه مشکل ما بودجه نیست و مشکل هماهنگی بین دستگاهی است، گفت: تاکنون ۱۵ هزار خانه بهداشت به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «محمد جواد آذری جهرمی» در ادامه جلسه علنی امروز دوشنبه 27 خرداد و در پاسخ به سوال محمود نگهبان سلامی، نماینده خواف و رشتخوار در مورد علت عدم تحقق موارد مندرج در بند ط ماده 3 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در برنامه ششم توسعه در مورد زیرساخت های چهار فعالیت وزارت ارتباطات یعنی سلامت الکترونیک، توسعه ارتباطات در بخش کشاورزی، آموزش و اتصال دهیاری ها به شبکه ملی اطلاعات تاکید شده است.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: در رابطه با خدمات دولت الکترونیک ما باید بگوییم که زیرساخت های سلامت الکترونیک 15 هزار خانه بهداشت و اتصال آنها به شبکه ملی اطلاعات فراهم شده است و تمام روستاهایی که خانه بهداشت آنها به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند، دهیاری ها و بخشداری هایشان نیز به این شبکه متصل شده اند.

 

وی تصریح کرد: در رابطه با موضوع آموزش نیز باید بگوییم که این به بندی از برنامه ششم توسعه در رابطه با هوشمندسازی مدارس بر می گردد و اجرای این بند به دلیل اینکه بین بخشی است و بخشی از آن به وزارت آموزش و پرورش و بخشی به وزارت ارتباطات بر می گردد لذا روند کار کند پیش رفته است.

 

آذری جهرمی ادامه داد: در حال حاضر 106 هزار مدرسه در کشور داریم که ما به وزارت آموزش و پرورش اعلام کردیم آمادگی لازم برای تحت پوشش قرار دادن این مدارس و اتصال آنها به شبکه ملی اطلاعات را داریم که منتظر تصمیم نهایی وزارت آموزش و پرورش در این زمینه هستیم.

 

وی همچنین یادآور شد: در مورد بخش کشاورزی نیز باید بگوییم که با آقای حجتی وزیر جهاد کشاورزی به جمع بندی رسیدیم که زمینه اتصال دو هزار خانه کشاورزی به شبکه ملی اطلاعات را فراهم کنیم.

 

وی با بیان اینکه مشکل ما بودجه نیست، گفت: مشکل ما هماهنگی بین دستگاهی است و همین باعث شده است که روند کار در برخی بخش ها کند پیش برود.

 

وزیر ارتباطات در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی از سخنان نگهبان سلامی در مورد عدم برخورداری مناطق اهل سنت از توسعه ارتباطات گفت: وقتی که در روز ملی ارتباطات از مردم کردستان در مورد برخورداری از اینترنت سوال پرسیده شد، آنها اعتراض کردند که ما این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم و بنده خودم شخصا به کردستان رفتم و برای مردم توضیح دادم که چرا این اتفاق افتاده است. در کردستان زیرساخت های ارتباطی یعنی فیبر نوری مدت ها توسعه پیدا نکرده بود و سال گذشته ما آماده سازی زیرساخت ها را برای توسعه فیبر نوری در این استان انجام دادیم.

 

وی با وارد دانستن تذکر نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس گفت: ما قطعا باید به مردم مناطق اهل سنت توجه ویژه ای کنیم و بحث توسعه و اتصال آنها به ارتباطات و اینترنت را فراهم کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: در مورد اتصال ارتباطات روستایی می گویند آمارها با واقعیت متفاوت است این در حالی است که اگر لیست روستاهایی را ما آنها را اعلام کردیم مورد بررسی قرار دهید متوجه می شوید که آمار طبق واقعیت داده شده است چرا که این موضوع قابل کتمان نیست و اینکه این روستاها از این امکانات برخوردار هستند یا نه به راحتی قابل ارزیابی است.

 

وزیر ارتباطات در پایان خاطرنشان کرد: 4 هزار و 900 کیلومتر توسعه فیبر نوری را به استان ها ابلاغ کردیم که در حال حاضر اجرایی می شود./

کد خبر 800528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha