محمد فخریان، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: این استان با دارا بودن یک هزار و 107 هزار دانش آموز که در 47 منطقه در سراسر استان، دارای اتاق فکر برای انجمن و اولیاست و این سازمان برای پیشبرد اهداف خود نیازمند همفکری با اولیا برای بدست آوردن راهکارهای اثرگذار در زمینه تعلیم و تربیت است.
وی با اشاره به اینکه محور اصلی تربیت در جامعه خانواده است، اظهار داشت: هیچ مدرسه ای بدون کمک اولیا در زمینه تربیت فرزندان موفق نمی شود چرا که خانواده کانون تربیت فرزندان است.
وی با بیان اینکه در هفت هزار و 700 آموزشگاه در استان جلسات انجمن و اولیا برگزار می شود تا از نظرات و راهکارهای پیشنهادی آنان در تربیت و آموزش دانش آموزان استفاده شود، افزود: تاکنون 700 نفر از مشاورین مدارس دوره های آموزشی را گذرانده اند که در بحث آموزش خانواده هم برنامه ریزی های تازه ای صورت گرفته است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه انجمن اولیا و مربیان موفق در سال های گذشته در این سازمان بسیار خوش درخشیدند، گفت: در حال حاضر هشت هزار نفر از اولیا دوره های آموزشی را در مدارس گذرانده اند و 28 هزار نفر از اولیا در مجله پیوند مشارکت داشتند که امسال این تعداد دو برابر افزایش پیدا می کند.
وی افزود: در حال حاضر در 47 منطقه آموزشی در استان انجمن اولیا تشکیل شده است که آمار دقیق از هفت هزار و 700 آموزشگاه تا پایان آبان ماه به اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ارائه می شود.
فخریان گفت: در زمینه فعالیت های قرآنی امسال 31 نفر از خراسان رضوی رتبه برتر کشوری را کسب کرده اند و در رشته ورزشی 35نفر و در عرصه علمی 22 نفررتبه برتردر کشور را کسب کرده اند همچنین امسال رتبه اول کنکور در سطح کشور را استان خراسان کسب کرد.
وی با بیان اینکه دانش آموزان بایستی خروجی چند بعدی آموزشی، تربیتی و جسمی مدارس باشند، تصریح کرد: طرح آموزش دختران دبیرستانی برای تربیت خانواده پایدار در آذر ماه با حضور 40هزار دانش آموز دختر برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما