به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، «سید محمد بطحایی» وزیر اسبق آموزش و پرورش هفدهم دی ماه سال 1397 در حكمی «امیرعلی نعمت اللهی» معاون حقوقی و امور مجلس وزارتخانه را به عنوان قائممقام وزیر و سرپرست مركز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی» وزارت آموزش و پرورش منصوب كرد.
در حكم «سید محمد بطحایی» آمده بود كه این تصمیم در راستای اجرای تكالیف قانونی وزارت متبوع مبنی بر كاهش واحدهای سازمانی عمومی گرفته شده است.
به دنبال صدور این حكم «مرتضی نظری» كه پیش از این رئیس مركز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش بود در پیامی رفتن خود از روابط عمومی را به طور رسمی اعلام و خداحافظی كرده بود.
برخی ها معتقد بودند این اقدام وزیر آموزش و پرورش برای کاهش حاشیه های مرکز اطلاع رسانی بوده است اما این ادغام نه تنها حاشیه ها را کم نکرد بلکه مرکز اطلاع رسانی روزهای نابسامانی را نیز به خود دید.
افرادی که در این مرکز کار می کردند نیز از این ادغام نگران بودند چون از جایگاه خود در آینده خبری نداشتند و هراس این را داشتند که به صورت کلی حذف شود.
مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش ضعف های زیادی داشت این ادغام نابسامانی را هم بر این ضعف ها اضافه کرد.
کنسل شدن برنامه ها، پاسخگو نبودن مسئولان، سکوت در مواقع بحران، تکذیبه وجوابیه های بی ربط و در آخرین اقدام خود اطلاعیه اشتباه مبنی بر عدم پذیرش استعفا بطحایی از سوی رئیس جمهور را از نابسامانی این مرکز می توان نام برد و هیچ کسی از مسئولان اطلاع رسانی و دفتر وزارتی حاضر به پذیرش اشتباهات نبودند و در بسیاری از موارد از اشتباهات رخ داده اظهار بی اطلاعی می کردند.
این ادغام که نارضایتی هایی را آورده بود، پس از استعفا بطحایی و روی کار آمدن «سید جواد حسینی» سرپرست وزارت آموزش و پرورش او در اولین ادغام به معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دستور داد تا نسبت به تفکیک و استقلال مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی از دفتر وزارتی اقدام کند.
در این اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش آمده است: حسب مذاکره با رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور مبنی بر تفکیک و استقلال مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی از دفتر وزارتی، سید جواد حسینی، سرپرست وزارت آموزش و پرورش طی دستورکتبی، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع را موظف به پیگیری و اقدام تا حصول نتیجه کرد.
او همچنین «شاپور محمدزاده» را با حفظ سمت در سازمان نهضت سوادآموزی به عنوان سرپرست مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی منصوب کرد.
همچنین محمدزاده، سرپرست مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی، «حمید محمدی»، را به عنوان سرپرست معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی این مرکز منصوب کرد.
حالا باید دید با مستقل شدن مرکز اطلاع رسانی تقویت می شود یا عملکردش به شیوه قبل و پُر از نقاط ضعف خواهد بود. بر همگان روشن است بازوی اصلی یک دستگاه اجرایی مرکز اطلاع رسانی است. مرکزی که عاری از هر گونه سیاست زدگی عمل کند و اطلاعات را درست، دقیق و شفاف به افکار عمومی برساند.
نظر شما