به گزارش خبرگزاری شبستان، این کتاب محصول هفت دفترچه خاطرات نویسنده از سالهای 1361 تا 1367 است که او این یادداشت ها را به صورت روزشمار ثبت کرده است.
بابایی درباره چگونگی دست یافتن به فرصت مناسب برای ثبت لحظهها گفت: علاقه به نوشتن باعث میشد که همیشه از کوچکترین فرصت برای نوشتن خاطرات، در سنگر یا پشت جبهه استفاده کنم. حتی برخی از یادداشتها را کوتاه و کد دار در دفترچه مینوشتم و در فرصت مناسب آنها را کامل میکردم. مانند؛ 8 صبح، الان پاتک عراقیها شروع شد.
نویسنده کتاب «ضربت متقابل» با اشاره به موضوع یادداشتها تصریح کرد: در این یادداشتها مطالبی درباره حال و هوا و خصوصیات روحی و فردی خودم و دیگر رزمندگان عنوان شدهاند. همچنین به نوع شکلگیری گردانها و عملیاتهایی مانند؛ والفجر مقدماتی، والفجر 4، والفجر8، کربلای 1 و نصر 7 پرداختهام.
وی ادامه داد: علاوه بر این درباره روابط دوستانه و زندگی رزمندگان در جبههها و اتفاقات اردوگاههای؛ کرخه، کوزران، قلاجه، کارون و پادگان دوکوهه مطالبی بیان شده است. همچنین در این یادداشتها به نحوه شهادت دوستانی مانند؛ شهید حبیب غنیپور و مهرداد رحیمی اشاره کرده ام.
بابایی درباره هدف از انتشار یادداشتهایش افزود: هنگام نوشتن این یادداشتها به فکر انتشارشان نبودم. اما از آنجا که قابلیت تبدیل به سند تاریخی را داشتند به توصیه دوستانی مانند، مرتضی سرهنگی به دست چاپ سپرده شدند.
بنا بر گزارش پایگاه خبری سوره مهر وی در پایان با اشاره به عنوان کتاب گفت: «نقطه رهایی» در عرف نظامی یعنی آخرین حد خط خودی و جایی که رزمنده از خط خودی جدا میشود و به سمت دشمن میرود. از طرف دیگر جبهه، نقطه رهایی رزمندگان از حیات دنیایی و رسیدن به حیات جاوید بود. عنوان کتاب بر اساس این مفهوم دو پهلو انتخاب شده است.
گفتنی است،چاپ پنجم کتاب «نقطه رهایی» در قطع رقعی و 200 صفحه و با شمارگان 2500 جلد و با قیمت 4 هزار و 200 تومان توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما