به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «رضا مدحی» در نشست تبیین پروژه ایران سرزمین جواهر گفت: ایران کشوری غنی از معادن عظیم است که شامل سنگ های قیمتی، سنگ های معدنی و نفت و گاز می باشد.
مالک برند RGS با تاکید بر اینکه پروژه ایران سرزمین جواهر در مناطق آزاد برای رونق صادرات در این حوزه اجرایی می شود، گفت: ما به دنبال ایجاد پایگاه های کوچک در شهرها و روستاهای کشور هستیم تا بتوانیم با صادرات در این حوزه کشور را از نیاز به صادرات در سایر زمینه ها بی نیاز کنیم.
وی افزود: ما در عمل به دنبال این هستیم که جای تایلند و هند را در تولید جواهر بگیریم و بتوانیم معادن زخمی و خوابیده را فعال کرده و به حرکت در بیاوریم.
وی با بیان اینکه در دو سال ابتدایی راه اندازی این پروژه برای یک میلیون نفر از هموطنان ایجاد اشتغال پایدار میسر می شود، افزود: بیشترین ثروت ما در کشور نیروی انسانی است و ما به دنبال اخذ هیچ گونه وام داخلی و خارجی نیستیم چرا که این هلدینگ تمامی سرمایه های مربوط به این فعالیت را در اختیار دارد.
مدحی خاطرنشان کرد: با سه دانشگاه روسیه و چند دانشگاه داخلی از جمله دانشگاه جامع علمی کاربردی صحبت شده است تا آموزش های لازم در زمینه تراش سنگ های قیمتی، گوهرشناسی و فروشنده جواهرات را تربیت کنیم که هزینه آموزش روستاییان، کودکان کار و زنان سرپرست خانوار برای آنها رایگان خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت های کمیته امداد و سازمان بهزیستی برای محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال برای افراد محروم از اولویت های ما می باشد.
در ادامه این نشست، مسعود شیرزاد گفت: شرکت RGS در بیش از 60 کشور دنیا به عنوان یک شرکت ایرانی در حال فعالیت می باشد.
مدیرعامل هلدینگ RGS افزود: ما به دنبال رفع محرومیت و اشتغالزایی در مناطق محروم کشور هستیم.
وی با بیان اینکه این پروژه نیاز به نیروهای توانمند و متخصص در حوزه های مختلف را داراست، افزود: با آموزش نیروهای متخصص می توانیم اشتغالزایی بالایی را در کشور ایجاد کنیم.
در ادامه نشست فوق، حسن عسگری با بیان اینکه ما در صنعت جواهرات در کشورهای خارجی مانند تایلند دارای سابقه زیادی هستیم، گفت: ایده اولیه این طرح در سال 96 با عنوان ایده شهر سنگ آسیا مطرح شد ولی هم اکنون به دنبال اجرایی کردن پروژه ایران سرزمین جواهر می باشیم.
وی افزود: اقتصاد پویای مقاومتی که نگاه به داخل و تولیدات داخل دارد را در قالب این پروژه دنبال می کنیم و به دنبال رفع محرومیت از مناطق مختلف ایران هستیم.
عسگری خاطرنشان کرد: در قالب این پروژه بنگاه های کوچک اقتصادی با مشارکت زنان سرپرست خانوار، روستاییان و کودکان کار ایجاد می شود.
وی افزود: ما به دنبال جلوگیری از قاچاق سنگ های جواهراتی و خام فروشی به سایر کشورها هستیم تا در این صنعت بتوانیم با استفاده از نخبگان، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها فعالیت کنیم.
عسگری با بیان اینکه در قالب این پروژه 135 هزار فرصت شغلی برای جامعه ایجاد خواهد شد، گفت: توسعه صنعت بیمه، توسعه صنعت توریسم از دیگر آورده هایی است که اجرای این طرح به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه صنعت جواهر در گذشته در دست چند خانواده به صورت انحصاری بوده است، گفت: ما با آموزش مردم می خواهیم این صنعت را به افراد زیادی از ایرانیان آموزش دهیم و در آینده ایران به قطب جهانی سنگ های جواهراتی دنیا تبدیل می شود.
نظر شما