به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «میرمحمد غراوی» عصر امروز(شنبه 25 خرداد) در جلسه شورای اداری استان و آیین معارفه استاندار گلستان اظهار کرد: مدیری که هر سمتی را قبول میکند در حوزه سمت خود شاخصها و استانداردها را بشناسد و زمانی که مسئولیت خود را ترک میکند بیان کند که رشد شاخصها و استانداردهای مسئولیتش چه بوده است.
سرپرست سابق استانداری گلستان ادامه داد: استان گلستان در موضوع رونق تولید، جذب سرمایهگذاری و اشتغال در استان کارنامه موفقی داشته است.
غراوی یادآور شد: رتبه استان گلستان در حوزه رونق تولید شرایط مطلوبی نسبت به سایر دیگر استانها داشته است، در سال گذشته نرخ بیکاری در کشور 11.9 درصد بود و یک درصد افزایشیافته بود و در استان گلستان رشد منفی خوبی داشت و از 12.2 درصد به 9.8 درصد رسید.
وی گفت: 3 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات از ردیفهای مختلف توانست در بخشهای تولید و صنعت ارائه کنیم.
سرپرست سابق استانداری گلستان افزود: 300 میلیارد تومان در بخش روستایی و عشایر اختصاص داشتیم و بیشتر از سهمیه خود توانستیم جلب کنیم، در سال جاری نیز توانستیم بخشی از تسهیلاتی که در کشور باقیمانده بود در استان جذب کنیم.
غراوی به حفظ پایداری اشتغال موجود در استان اشاره کرد و گفـت: توانستیم یک میلیارد و 100 میلیون تومان تسهیلات در این بخش ارائه کنیم و از تسهیلات این بخش 60 درصد واحدهای تولیدی متوقف نیز راهاندازی شده است.
وی گفت: تلاش شد موانع رونق تولید در استان برطرف شود و ثمره آن این بود که توانستیم این مشکلات را برطرف کنیم.
سرپرست سابق استانداری گلستان تاکید کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید توانست با فعالیت خود از 794 واحد تولید راکد در سال 1396 به 473 مورد در سال 1397 برساند.
غراوی با بیان اینکه 19 هزار و 700 نفر اشتغال باید در سال 1397 بر اساس تعهدات اشتغال که برای استان در نظر گرفته بود ایجاد میکردیم، متذکر شد: توانستیم بیش از این سهمیه اشتغال را در استان با تلاش مدیران دستگاههای اجرایی ایجاد کنیم.
وی افزود: تولید ناخالص داخلی استان با رقمی بالغ بر 14 هزار و 756 میلیارد تومان داشتیم و سهم ما در کل کشور 1.2 درصد است و جای تاسف داشت که در رتبه بیست و سوم کشور قرار داریم و با اقدامات انجام شده انتظار داریم که جایگاه گلستان در بین استانهای کشور در رشد ناخالص داخلی استان ارتقاء یابد.
سرپرست سابق استانداری گلستان متذکر شد: سد نرماب ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و اگر ۱۰۰ میلیارد تومان دولت در سال گذشته اعتبار میگذاشت بخشی از سیلاب که به استان خسارت زده است را میتوانست مهار کند.
غراوی گفت: در بخش کشاورزی غافلگیر شدن استان در این باب بود که سیلاب در یک نقطه اتفاق میافتاد و ما در سنوات گذشته سیلاب در شرق استان را شاهد بودیم ولی در انتهای سال گذشته حدود ۵ روز تمام استان از شرق تا غرب دچار آبگرفتگی شدید بودیم و مجموعهای از اتفاقات از جمله رانش، طوفان و سیل را شاهد بودیم.
وی افزود: تجمع بارندگیها در سطح استان روان آبی بالغ بر ۲ میلیارد متر مکعب ایجاد کرد که چندین برابر حجم گنجایش سدهای ما بود و تلاش شد که با تمهیداتی که در طرح جامع سیلاب استان پیش بینی شده بود قبل از سیلاب به آققلا هدایت شود به دشت سیلاب را هدایت کردیم تا از قدرت سیلاب کم کنیم.
سرپرست استانداری گلستان با بیان اینکه بالغ بر ۴ هزار میلیارد تومان خسارت از سیل به گلستان وارد شده است، افزود: هئیت دولت نخستین ابلاغیه خود برای بخشهای مردمی بود و توانستیم در بخش کشاورزی از ۹۷ هزار هکتار اراضی که خسارت دیدند نزدیک به ۵۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت کنیم.
غراوی عملیات پرداخت بانک به دلیل بروزرسانیها چند روزی است که تعطیل شده است، یادآور شد: یک هزار و ۴۵ فقره عقد قرارداد برای بازسازی منازل خسارت دیده از سیل انجام شده است و ۱۳ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای این خسارت دیدگان در نظر گرفته شده بود که پرداخت شده است.
نظر شما