ایجاد باور به حضور امام زمان(عج) در نسل آینده، جامعه را از انحراف مصون می‌کند

حجت‌الاسلام الله‌وردی با بیان اینکه فراغت تابستان بهترین فرصت برای انس و پیوند کودکان و نوجوانان با امام زمان(عج) است، گفت: ایجاد باور به حضور و نظارت امام(عج) در نسل آینده بسیاری از عادات ناپسند را برطرف و جامعه را مصون می‌کند.

حجت الاسلام «حسین الله وردی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان با بیان اینکه اوقات فراغت تابستان بهترین فرصت برای انس و پیوند کودکان و نوجوانان با امام زمان(عج) است، اظهار کرد: دستور قرآن است که اگر کسی به خوبی ها توجه کند، خود به خود به سمت خوبی ها جذب می شود و امروز یکی موضوعات مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد، گرایش به انسان کامل و امام منجی(عج) است.

 

این کارشناس مذهبی افزود: در قرآن کریم خداوند می فرماید: «لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ» امروز وصی  نبی مکرم اسلام(ص)، امام زمان(عج) است، اگر این اسوه کامل به کودکان و نوجوانان در کنار برنامه های آموزشی به خوبی معرفی شود، بدون شک مسیر تربیت نسل منتظر فراهم می شود.

 

حجت الاسلام الله وردی با بیان اینکه شیوه حکومت داری حضرت حجت(عج) و رفتارهای اجتماعی مورد پسند حضرت مهدی(عج) باید به کودکان و نوجوانان در برنامه های آموزشی بیان شود، گفت: ایام اوقات فراغت فرصتی است برای آشنایی کودکان و نوجوانان با حضرت مهدی(عج)، زیرا که خلاء مهدی باوری در برنامه ریزی ها برای کودکان و نوجوانان کمتر مورد توجه قرار می گیرد.

 

این کارشناس مذهبی ادامه داد: شیوه بیان برای معرفی حضرت مهدی(عج) هم باید به گونه ای باشد که برای مخاطب با جذابیت های لازم تبیین شود، بدون شک در صورتی که خوبی ها و ویژگی های امام عصر(عج) به درستی برای کودکان بیان شود، برای آنها جذابیت خواهد داشت و انتظار باوری در آنها تقویت و همین زمینه ساز انس شان با امام زمان(عج) می شود.

 

امام جماعت مسجد جامع درکه تهیه مستند و فیلم های مختلف در موضوع مهدویت را در پیوند و انس نسل نوجوان و کودک با امام زمان(عج) موثر دانست و تاکید کرد: تشکیل گروه های سرود با اشعار و مضامین مهدوی در برنامه های فرهنگی موسسات و کانون ها و دیگر مراکز فرهنگی باید مورد توجه باشد، زیرا توجه به این موضوع هم می تواند راهکاری مناسب برای پیوند هر چه بیشتر با حضرت بقیه الله الاعظم(عج) شود.

 

حجت الاسلام الله وردی اضافه کرد: هرچقدر تلاش کنیم که کودکان و نوجوانان به امام زمان(عج) به عنوان اسوه کامل و نمونه مانوس و نزدیک شوند، به حقیقت و کمال نزدیک تر می شوند و هر قدر این پیوند کمرنگ شود، از حقیقت دور می شویم. اگر این باور را در میان کودکان ایجاد کنیم که امام(عج) در میان ما و در جامعه حضور دارد، بدون شک بسیاری از رفتارها و عدات ناپسند اصلاح و توسلات مان بیشتر و مسئولیت پذیری مان افزون می شود.

 

این کارشناس مذهبی در پایان خاطرنشان کرد: طبق روایات اسلامی، امام معصوم(ع) در میان ما و ناظر بر اعمال و رفتار ما است، بنابراین این حضور حضرت(عج) در میان ما و اینکه رفتارها و کردارهای ما از سوی ایشان نظارت می  شود، باید به عنوان باوری اصیل برای نسل آینده تبیین شود.

 

کد خبر 799973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha