به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت،«علی دقیق» امروز(پنجشنبه، ۲۳ خرداد) در نشست با اصحاب رسانه گیلان با محوریت بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان با بیان اینکه خیرین استانهای وارستهایی هستند که با عنایت خداوند متعال شایسته خدمت به مردم شدهاند گفت: خیرین با هدف کسب رضایت الهی خدمات فراوانی به مردم ارایه میدهند و مابه خیر و برکت برای جامعه هستند.
مدیرکل تجهیز، توسعه و نوسازی مدارس گیلان با تاکید بر الگوسازی از خیرین افزود: خیرین الگوی فرهنگی مناسبی هستند که باید به جامعه شناسانده و به الگویی برای نسل جوان تبدیل شوند.
وی در ادامه از برگزاری بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسهساز گیلان خبر داد و تصریح کرد: این جشنواره بهمنظور تجلیل از خدمات شایسته و ارزنده ۵۴ خیر مدرسهساز با حضور مسئولان کشوری و استانی پنجشنبه(۳۰ خرداد) در هتل شهرزاد لاهیجان برگزار میشود.
دقیق با بیان اینکه در بیستمین جشنواره استان گیلان در تحقق اهداف موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد عنوان کرد: این مهم نشان از همراهی و همرلی خیرین با مجموعه آموزشی استان است.
دقیق با اشاره به جامعه خیرین مدرسهساز استان تصریح کرد: در حال حاضر ۲۸۹ نفر در مجمع خیرین مدرسهساز گیلان عضویت دارند که ۱۹۳ مرد، ۶۲ زن و ۳۴ شرکت حقوقی را در برمیگیرد.
وی با بیان اینکه بعداز پیروزی انقلاب اسلامی ۲۵۶ مدرسه توسط خیرین در گیلان احداث شده است اعلام کرد: برای احداث این تعداد مدرسه با هزار و ۱۸۹ کلاس درس ۱۰۸ میلیارد تومان هزینه شده است.
مدیرکل نوسازی مدارس گیلان از ثبت ۵۰ قطعه زمین به مساحت ۹۲ هزار ۲۶۳ متر مربع در سامانه خیرین مدرسهساز گیلان خبر داد و اذعان کرد: ۶ ساختمان با مساحت هزار و ۳۰۰ متر مربع نیز توسط خیرین اهدا شده است.
وی به پروژههای در دست ساخت مجمع خیرین در گیلان اشاره و بیان کرد: هماکنون ۵۴ پروژه با ۱۸۸ کلاس در دست ساخت است که ۳۰ پروژه مشتمل بر ۱۱۴ کلاس تا پایان سال تکمیل و به بهرهبرداری میرسد.
دقیق با اشاره به پروژههای بنیاد برکت در استان و با اعلام اینکه سازمان نوسازی مدارس گیلان تنها سازمان در استان است که توانسته این بنیاد را همراه خود کند افزود: این بنیاد متعهد به احداث ۴۲ فضای آموزشی با ۱۷۲ کلاس به اعتبار ۲۰ میلیارد تومان شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۳۹ پروژه به اتمام رسیده و ۱۲ پروژه در حال اجراست که امیدواریم تا پایان سال ۹۹ به اتمام میرسد.
مدیرکل نوسازی مدارس گیلان در ادامه با اشاره به وضعیت گرمایشی مدارس استان تصریح کرد: ۲ هزار و ۴۰۰ کلاس درس استان از بخاری نفتی یا گازی غیرایمن در فصول سرد سال استفاده میکنند که در تلاشیم با تاکید دولت تدبیر و امید و افزایش ۳۰ درصدی سهم اعتبارات در این خصوص توسط مجلس، در بازه زمانی سه ساله این مدارس را تجهیز به سیستم گرمایشی ایمن کنیم.
وی با اشاره بر ضرورت فضای فرهنگی در جامعه به مدارس کتابخانهمحور استان اشاره و بیان کرد: در حال حاضر سه مدرسه کتابخانهمحور در شهرستانهای شفت، صومعه سرا و انزلی احداث و در حال ارائه خدمات است.
دقیق افزود: همچنین سه مدرسه در رشت و یک مدرسه در انزلی نیز در دست ساخت است تا به ارائه خدمات به مردم محل بعد از پایان ساعات آموزشی مدارس بپردازد.
وی همچنین به مقاومسازی مدارس استان اشاره و تصریح کرد: از زمان تصویب لایحه تحکیم و بازسازی مدارس از سال ۸۵ تا کنون، ۶۰ درصد مدارس استان مقاوم سازی شدند و ۴۰ درصد باقی مانده است.
دقیق با بیان اینکه شهرستان رشت و تالش بیشترین نیازمندی به مقاوم سازی را دارند خاطرنشان کرد: شهر رشت به عنوان مرکز استان به لحاظ فضاهای آموزشی فقیر است.
نظر شما