حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور با ابراز خرسندی از نتایج دیدار فعالان قرآنی با اعضای فراکسیون مجلس شورای اسلامی به خبرنگار شبستان گفت: پیشنهاد دیدار با مقام معظم رهبری به منظور طرح مشکلات و موانع فعالیت اثرگذار در روند فعالیت موسسات قرآنی از جمله درخواست های فعالان این عرصه بود تا جدای از جلسه ای که در طلیعه ماه مبارک رمضان برگزار می شود، بتوان به محضر رهبری شرفیاب شد.
وی اظهار کرد: مشکلات اصلی موسسات قرآنی همچون فقدان متولی واحد، کمبود اعتبارات حمایتی و عدم ساماندهی در این جلسه توسط 30 فعال قرآنی در حضور نمایندگان ملت مطرح شدند.
محمدی با بیان این مطلب که تاخیر در تخصیص عملیاتی بودجه نیم درصدی نیز از جمله گلایه های مطرح شده از سوی فعالان قرآنی در این جلسه بود، تصریح کرد: باید توجه داشت که انتشار خبر تخصیص این اعتبارات در قانون بودجه سال 90 به خودی خود برای موسسات هزینه بر بوده است، چراکه با اتکاء به آن بسیاری از طرح ها مصوب و حتی وارد مرحله اجرا شده است.
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور درباره دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه ادامه داد: عدم ساماندهی موسسات قرآنی و فقدان وحدت رویه در فعالیت آنها که در نهایت به ضرر موسسات تمام می شود، نبود ارتباطات و تعاملات مناسب و موثر میان موسسات با دستگاه ها و مراکز دولتی نیز به عنوان یکی از دغدغه های فعالان قرآن در حضور نمایندگان ملت مطرح شد.
پیگیری درخواست های فعالان قرآنی برای تصویب در قالب قانون
وی اعلام کرد: خوشبختانه نمایندگان مجلس علاوه بر قول مساعد برای برگزاری مستمر این جلسات برای پیگیری مطالبات و پیشنهادات مطرح در این جلسات برای تصویب در قالب قانون اعلام آمادگی کرده اند همچنین موافقت خود را برای تقویت جایگاه اتحادیه تشکل های قرآنی کشور به عنوان نماینده موسسات و بخش مردمی ابراز کردند.
محمدی با ابراز امیدواری از اعمال عدالت و شفافیت در امر تخصیص بودجه های قرآنی بیان کرد: انتظار می رود در همین مدت کوتاه باقیمانده از عمر مجلس هشتم بتوان صفحه تازه ای را در کتاب فعالیت موسسات قرآنی گشود البته این مستلزم آن است که قول های داده شده در حد حرف باقی نماند و بتوانیم به فاز اجرای مصوبات وارد شویم.
وی با تاکید بر لزوم ارتباط موثر و مستمر نمایندگان مجلس با موسسات قرآنی ادامه داد: اگر این ارتباط و تعامل نباشد نمی توان انتظار داشت که نمایندگان نقاط قوت و ضعف این موسسات را دانسته و برای تقویت و یا برطرف کردن آنها اقدام به قانون گذاری کنند، اگرچه باید این جلسات پیش از این برگزار می شود اما به هر حال جلوی ضرر را از هر کجا بگیریم منفعت است.
اعطای 35 میلیارد ریال اعتبار قرض الحسنه به موسسات متقاضی
مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی کشور با اشاره به راه اندازی صندوق قرض الحسنه حمایت از موسسات قرآنی در سال گذشته گفت: این صندوق که با رویکرد خدمت رسانی و حمایت از موسسات راه اندازی شده و تا کنون اعتبار 35 میلیارد ریالی را در اختیار موسساتی متقاضی که دارای شرایط سخت و بحرانی بوده اند، قرار داده است.
وی با بیان این مطلب که موسسات تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از اعتبارات این صندوق بهره مند می شوند، خاطرنشان کرد: البته این وزارتخانه سازوکار پرداختی خود را دارد و اتحادیه تنها وظیفه معرفی موسسات را به بانک عهده دار است، انتظار می رود دولت و مردم خیر با کمک رسانی به این صندوق که اعتبارات آن در گردش است زمینه کمک رسانی به موسسات بیشتر را فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما