به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «خیرالله رحمانی» در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان که امروز (چهارشنبه ۲۲ خرداد) در سالن جلسات دادسرای قزوین برگزار شد، بیان کرد: اگر ما در استان به دنبال این هستیم آسیب های اجتماعی کاهش یابد، ریشه این کار در مدرسه است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: درمانگاه همه درهای جامعه مدرسه است به دلیل بی توجهی به مدرسه است که آسیب های اجتماعی در برخی بخش ها در حال افزایش است.
وی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در شهرک های پرجمعیت قزوین عنوان کرد: باید از مسئولان استان سوال کرد که چرا در شهرک های پرجمعیت قزوین یک متر زمین با کاربری آموزشی نداریم؛ امروز اگر می خواهیم ناهنجاری اجتماعی را کاهش داهیم، باید چگونه این کار را انجام دهیم.
رحمانی اعلام کرد: در شهرک پونک ساختمان های مترفع، گران قیمت و فانتزی وجود دارد ولی یک متر فضای آموزشی نداریم.
وی تصریح کرد: در شهرک های پرجمعیت قزوین مانند ولایت، سرتک، ملاصدرا و پونک و مقداری هم در مینودر یک متر فضای آموزشی برای ما باقی نمانده است و باید همه در این حوزه دغدغه داشته باشند تا این موضوع حل شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: نخستین کسی که می تواند تغییرات دانش آموز را در مدرسه مشاهده کند، معلم است؛ ولی معلم با محدودیت زمانی، مالی، حقوقی و گاهی هم نبود تخصص کامل روی آسیب های اجتماعی به تنهایی نمی تواند مشکلات را مرتفع کند.
وی خاطر نشان کرد: معلم تنها کاری که می تواند، انجام دهد این است که زنگ خطر را به صدا در آورد.
رحمانی گفت: امروز اگر ما در استان به دنبال این هستیم آسیب های اجتماعی را کاهش دهیم، باید همه ظرفیت های استان در کنار معلم قرار گیرد تا بتوانیم این آسیب ها را کاهش دهیم که این فضا با رویکرد ریاست کل دادگستری استان دارد ایجاد می شود.
وی در پایان با اشاره به اجرای طرح نماد در مدارس یادآور شد: طرح نماد ( نظام ماقبت اجتماعی دانش آموزان) در سال جاری در ۱۵۷ مدرسه استان قزوین اجرا می شود که در این قالب ۵۸۴ کارگاه برای دانش آموزان برگزار شده است و ۲۹۶ مدرسه هم در سال آینده این طرح را اجرا می کنند.
نظر شما