خبرگزاری شبستان _تهران؛ سمیه بشارتی، بعد از انقلاب اسلامی به همت جوانان غیور این مرز و بوم زمینه رشد و ترقی کشور در عرصه های مختلف فراهم شد، دشمنان نظام و کشورهای استعمارگر بعد از انقلاب اسلامی تهدیدات و تحریمهای گستردهای علیه انقلاب انجام دادند اما نتوانستند سد راه پیشرفت کشور شوند.
هشتمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری گویای این مدعاست، این نمایشگاه با هدف ارائه خلاقیت جوانان این مرز و بوم از 19 خرداد به مدت سه روز در نمایشگاه بین المللی تهران گشایش یافت. با حضور در این نمایشگاه خواهید دید که جوانان غیور این مرز و بوم با همتی والا توانستند شعار «ما میتوانیم» را عملی کنیم.
خبرنگاران فعال گیلان به همراه تیم اعزامی مسئولان پارک علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان استان از این نمایشگاه بازدید کرده و از نزدیک با دستاوردهای نوین دیگر استانها آشنا شدند.
*مخزن اکسیژن مایع ایران بزرگ ترین تولید غرب آسیا در ایران
«جلال پورحسینی» اظهار کرد: مخزن اکسیژن مایع یکی از طرح های نمایشگاه است که در سال 87 طراحی و از سال 94 به بعد صنعتی شد.
هیئت مدیره شرکت زمهریر آسمان با بیان اینکه این مخازن دو جداره بوده و جداره داخلی منهای 200 درجه اکسیژن مایع و جداره خارجی با مثبت 50 درجه از مخزن نگهداری می کند گفت: این مخزن اختلافات دمای داخلی و خارجی را حفظ کرده درغیر این صورت تبدیل به گاز میشود، این صنعت در پالایشگاهها، بیمارستانها، مواد غذایی، صنایع جوش، برش و خودرو سازی کاربرد دارد.
پورحسینی اذعان کرد: در حال حاضر 70 نفر در این شرکت مشغول فعالیت هستند و همه استان های کشور کالاها و محصولات تولیدی این شرکت را خریداری می کنند.
وی با تاکید بر اینکه محصولات این شرکت به کشورهای اروپایی و آسیایی نیز صادر میشود خاطرنشان کرد: تولیدات این شرکت مورد تایید استانداردهای اروپایی است.
هیئت مدیره شرکت زمهریر آسمان افزود: سالانه بالغ بر 20 میلیارد تومان قرارداد داخلی و خارجی برای این مخازن بسته شده که سال گذشته 17 میلیارد تومان قرارداد خرید این محصولات به کشورهای ایتالیا، عراق و سوریه بسته شد.
پورحسینی اضافه کرد: این پروژه به طور خصوصی در حال فعالیت است و از دولت هیچ تسهیلات و حمایتی نمی گیرد.
وی با تاکید بر اینکه این شرکت بزرگترین تولید کننده غرب آسیا است، ادامه داد: این پروژه بیش از 2 میلیارد تومان سرمایه گذار دارد، این سرمایه گذاران ماهانه سه میلیارد تومان به شرکت پرداخت میکنند.
*با نو آوری از واردات جلوگیری شد
«یعقوب صالحی» یکی از نخبگان شرکت کننده در این نمایشگاه اظهار کرد: توسعه نوآوری بسیاری از موانع اقتصادی را مرتفع خواهد کرد.
وی با بیان اینکه من بههمراه برخی از دانشجویان برق، الکترونیک، کامپیوتر، مکانیک با هدف ایجاد کار آفرینی ایده ای نو طراحی کردیم، گفت: ساخت تجهیزات و فروش قطعه های الکترونیک از سال 85 شروع شد.
صالحی اذعان کرد: با تلاش و جدیت در کار موفق شدیم بسیاری از قطعات و تجهیزاتی که از کشور آلمان و دیگر کشورها وارد میشد را با کیفیتی بهتر در داخل تولید کنیم.
وی ادامه داد: طراحی تابلوهای الکترونیکی و دستگاه های ویژه در این زمینه، طراحی های رباتیک و ..... از اقدامات دیگری بود که توسط دانشجویان نخبه این رشته در قالب یک تیم واحد انجام دادیم.
صالحی با تاکید بر اینکه با سعی و تلاش می توان پلههای ترقی را طی کرد گفت: تجهیزات تولید شده الکترونیکی این تیم در حال حاضر به کشور دبی و چین صادر میشود.
*۸۵ هنرمند صنایع دستی در کافه کادو فعال هستند
«رضا رضایی پور» نخبه گیلانی با اشاره به اینکه توجه به ایدههای نو بسیاری از موانع اشتغال جامعه را کاهش میدهد اظهار کرد: این شرکت در راستای حمایت و خرید کالاهای صنایع دستی در حال فعالیت است.
مدیر عامل شرکت کافه کادو با بیان اینکه این شرکت با 85 هنرمند صنایع دستی فعالیت می کند، گفت: در استانهای البرز، تهران، اصفهان و گیلان فعال هستیم.
رضایی پور اذعان کرد: این ایده از سال 95 در گیلان اجرایی شده و در حال حاضر چهار نفر به طور مستقیم در این شرکت فعالیت می کنند.
این نخبه گیلانی افزود: 50 درصد هنرمندان کافه کادو را بانوان تشکیل داده اند.
وی با تاکید بر اینکه حمایت دولتی نداریم، خاطرنشان کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این راستا میتواند بستر فضایی و مالی مناسب را جهت گسترش شرکت و ایجاد اشتغال فراهم کند.
رضایی پور خاطر نشان کرد: افق چشم انداز این شرکت روشن بوده و علاقمندان میتوانند با مراجعه به سایت این شرکت محصول مورد علاقه را انتخاب تا در اسرع وقت تحویل داده شود.
معضل بیکاری زمینه ساز بسیاری از ناهنجاری ها و گسترش دهنده آسیب های اجتماعی است و مسئولان امر با توجه ویژه به نوآوری وخلاقیت های نوین می توانند زمینه اشتغال جوانان تحصیل کرده را فراهم کنند.
نظر شما