«علی اصغر قلی پور» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج با اشاره به تنوع صنایع دستی در استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: جاجیم بافی، گلیم بافی، قالی بافی، سیاه چادر بافی، چرم دوزی، سنگ های تزئینی، مهلو و میخک(زنان روستایی از دیرباز با استفاده از دانه درختی زینتی وحشی آلبالوی تلخ و دانه های میخک، گردن بند، دستبند برای بانوان درست می كردند) و سفال گری از مهم ترین صنایع دستی استان هستند.
سرپرست معاونت اشتغال کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله علیه) کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش کلیدی صنایع دستی در تحقق شعار سال به نام رونق تولید، گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون 25 طرح اشتغال با اعتبار 229 میلیون تومان برای مددجویان این نهاد اجرا شد.
وی یادآور شد: در استان کهگیلویه و بویراحمد صنایع دستی به عنوان فرصت و ظرفیتی ارزشمند برای ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار است.
قلی پور تصریح کرد: فعالیت در زمینه صنایع دستی از سال های دور تاكنون بین مردم استان به ویژه زنان روستایی و عشایری برای تامین بخشی از نیازهای زندگی خانواده، کسب درآمد و امرار معاش مرسوم بوده و هم اکنون به عنوان بستری برای اشتغال زایی، درآمدزایی و ماندگاری هنرهای اصیل ایرانی اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
سرپرست معاونت اشتغال کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله علیه) کهگیلویه و بویراحمد به ارائه آموزش های فنی و حرفه ای در زمینه صنایع دستی اشاره و ادامه داد: در این خصوص از ابتدای سال گذشته تاکنون 362 نفر از زنان تحت حمایت کمیته امداد استان در دوره های آموزشی صنایع دستی شرکت کرده اند.
وی گفت: ارائه مشاوره در زمینه کسب موقعیت های شغلی مناسب به مددجویان، نظارت مستمر بر حسن اجرای طرح ها، ارائه آموزش های تکمیلی، بازاریابی و فروش تولیدات صنایع دستی به قیمت مناسب و معرفی مددجویان به نمایشگاه های صنایعدستی از خدمات دیگر این نهاد است.
نظر شما