«مسجد جامع» ،  چشمگیرترین میراث مذهبی و معماری در کویت

مسجد جامع،هنوز به عنوان یکی از چشمگیرترین نمونه های معماری و مذهبی در کویت باقی مانده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «kuwaittimes»، کویت در سال های اخیر شاهد ساخت تعداد زیادی ساختمان با طراحی های معماری متمایز بوده است که از جمله آنها می توان به مرکز فرهنگی «جابر الاحمد»و بسیاری از آسمان خراش هایی اشاره کرد که چشم انداز کویت را پر کرده اند اما مسجد جامع،هنوز به عنوان یکی از چشمگیرترین نمونه های معماری و مذهبی در کویت باقی مانده است.

ساخت این بنای بسیار چشمگیر و منحصر به فرد که در ساحل خلیجی شهر کویت ساخته شده است در سال 1979 میلادی آغاز شد و در 27 ژوئن سال 1986 میلادی به طور رسمی افتتاح شد.

طراح این بنا که به سبک اندولوسی ساخته شده ، «محمد صالح مکیه» معمار مشهور عراقی است.

این در حالی است که 50 مهندس و 450 کارگر برای ساخت این مسجد که هزینه ای معادل 14 میلیون دینار کویت در بر داشت،کار کردند.

با وجود اینکه تعداد بسیار زیادی مسجد از آن زمان به بعد در کویت ساخته شده اند اما مسجد جامع با مساحت 45 هزار متر مربع به عنوان بزرگ ترین مسجد این کشور باقی مانده است.

مساحت اصلی ساختار مسجد 25 هزار متر مربع است و 20 هزار متر مربع دیگر را قسمت های خارج از مسجد از جمله باغ ها،حیاط ها و راهروهای خارجی تشکیل می دهند.

سالن اصلی این مسجد ظرفیت پذیرایی از 11 هزار نمازگزار را دارد که معمولا در ماه مبارک رمضان به ویژه در شب های قدر پر می شود.

مسجد جامع کویت یکی از بناهای مذهبی کامل و همه جانبه به شمار می آید که نقش مهمی در گسترش پیام اسلام ایفا می کند.

این مسجد علاوه بر اینکه میزبان نمازهای یومیه است همچنین دارای کتابخانه بزرگی است که مجموعه وسیعی از کتاب های اسلامی در آن قرار دارد.

این مسجد در روزهای آخر هفته تورهایی را برای پیروان همه ادیان برای آشنایی آنها با اسلام برگزار می کند.

کد خبر 798332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha