به گزارش خبرنگار شبستان، در نشست پرسش و پاسخ مستند "آقای کیمیایی" اولین ساخته امیر قادری، اینانلو، منتقد سینما با انتقاد از اعمال سلیقه شخصی قادری در فیلم خود گفت: قرار نیست که هر چیزی که برای شما جالب است، برای مخاطب نیز جذاب باشد. در فیلم سکانس ها و موسیقی هایی شاهد بودیم که برطبق سلیقه شخصی گنجانده شده بود و برای آن هیچ استدلالی وجود ندارد. به این ترتیب احترام فیلمسازی چون مسعود کیمیایی زیر پا گذاشته می شود.
قادری در پاسخ به این سوال بیان کرد: احترام فیلمساز با این چیزها از بین نمی رود. دیالوگی در فیلم "رضا موتوری" وجود دارد که تنها استدلال من برای پاسخ به این انتقاد است و آن عبارتست از"من باید خوشم بیاید که می آید".
وی ادامه داد: اگر کارگردانان ما تا به حال کارهایی را انجام می دادند که دوست می داشتند، امروز فیلم هایی سینمایی خوب بیشتری داشتیم.
در ادامه جلسه شهرام مکری، کارگردان فیلم سینمایی "اشکان، انگشتر متبرک و چند داستان دیگر" گفت: کارگردان در این مستند سلسله ای از تصاویر خوب از کیمیایی را به نمایش گذاشت. قادری با این فیلم بیان کرد که کیمیایی در جاهایی عاشق سینماست و هاله ای از روشنفکری را که به دور اوست، کنار زد. قادری در این فیلم گفت "اگر کیمیایی بی واسطه در فیلم های خود حضور داشت، شاهد آثار بهتری از وی بودیم."
مکری بیان کرد: ساختار فیلم به محتوای آن نزدیک است. انتخاب موسیقی و سکانس های شخصی به این دلیل است که جاهایی که از فیلم کیمیایی دل نشین است، بی واسطه به تصویر کشیده می شود.
شهرام مکری در پایان عنوان داشت: اما این مستند مخاطب غیرعاشق کیمیایی را لحاظ نمی کند و تنها به مخاطبی می پردازد که به زیر و بم سینمای کیمیایی آشناست. اولین کار قادری چیزهایی را کم دارد که خلاء آن کاملا احساس می شود.
در ادامه جلسه موج انتقادات به امیر قادری از طرف برخی حاضران و مجری برنامه شدت گرفت، تا جایی که تماشاگران با گفتن جملاتی چون "قادری انتقاپذیر نیست"، "متاسفیم که آقای کیمیایی حاضر شد در مقابل دوربین قادری قرار بگیرد" و ... جلسه را ترک کردند.
پایان پیام/
نظر شما