«پیمان سویدانلویی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان افزود: این اثر تاریخی چندین سال بود که به محل زباله ها تبدیل شده بود و از سویی با توجه به قرار گرفتن در مسیر سیل هرساله داخل آن پر از گل و لای می شد.
رییس شورای اسلامی روستای پیرشهید از توابع بخش مرکزی شیروان، با بیان اینکه امسال 350 میلیون ریال اعتبار برای دیوار کشی اطراف اثر و احداث باغچه برای آن هرینه شده است، گفت: هم اکنون با اقدامات انجام شده این اثر قابل بازدید است چرا که همه ساله مسافران و دانش آموزان بسیاری از آن بازدید می کردند که متاسفانه داخل آن از زباله ها و حشرات موذی پر شده بود.
سویدانلویی با اشاره به اینکه مرمت این اثر تاریخی طی چند سال اخیر مورد غفلت مسئولان واقع شده است، افزود: چندین سال است که بر اثر بارندگی و سیلاب، دو گنبد این اثر سقوط کرده که نیاز به مرمت، ایزوگام سقف و سنگ فرش دارد و قول اعتبار برای آن در سال جاری داده شده است.
رییس شورای روستای پیرشهید از توابع بخش مرکزی شیروان گفت: سال گذشته 570 میلیون ریال اعتبار برای مرمت و سقف آن در نظر گرفته شد ولی هم اکنون برای بازسازی این اثر اعتبارات بیشتری لازم است.
سویدانلویی با اشاره به برنامه های در دست اجرا برای این اثر تاریخی افزود: سعی بر این است که داخل حیاط مجموعه فضای سبز و آلاچیق کار شود که مسئولان استانی برای انجام آن، قول طراحی سایت پلان را داده اند.
حمام خزینه روستای پیرشهید شهرستان شیروان بنای تاریخی دوره قاجاریه با معماری ویژه اسلامی ایرانی ساخته شده که در سال 82 با شماره 8942 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
ارزش بنای تاریخی حمام پیرشهید به عنوان الگوی معماری اسلامی ایرانی، توجه مسئولان به این اثر و نیز اعطای کاربری متناسب و متجانس با اثر می تواند در حفظ و نگهداری از آن موثر باشد.
روستای پیر شهید از توابع بخش مرکزی در پنج کیلومتری جنوب شرقی شیروان واقع است که 300 خانوار و یک هزار و 200 نفر جمعیت در آن سکونت دارند.
نظر شما