تایید و تکذیب های سرپرستی وزارت آموزش و پرورش

در حالی که خبرگزاری های رسمی کشور از سرپرستی «مجتبی زینی وند» خبر دادند، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور این خبر ها را تکذیب کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، خبر استعفای«سید محمد بطحایی» وزیر  آموزش و پرورش در روز 16 خرداد ماه در شبکه های اجتماعی بازنشر شد. بعد از ظهر همان روز خبر پذیرش استعفا از سوی دفتر سخنگوی دولت اعلام شد. البته پیش از آن مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش زودتر ازدولت خبر کذبی راداده بود که استعفا پذیرفته نشده است.

 

 ربیعی دلیل استعفا بطحایی را شرکت در انتخابات مجلس دانست این دلیل برای خیلی از کارشناسان و صاحب نظران آموزشی و سیاسی  مورد پذیرش نبود.

 

یکی از مشکلات وزارت آموزش و پرورش که همواره در همه دولت ها وجود دارد، کمبود بودجه و عدم تخصیص و مدیریت بودجه در این وزارت خانه است. این مشکلات گریبانگیر وزرای آموزش و پرورش می گیرد و موجب می شود تا حجم نارضایتی از عملکرد های وزرا افزایش یابد.

 

در حال حاضر گزینه های مختلف برای سرپرستی وزارت آموزش و پروش به گوش می رسد که جدی ترین گزینه ها را «مجتبی زینی وند» رئیس سازمان مدارس غیردولتی  و «علی زرافشان» معاون سابق آموزش و پرورش متوسطه مطرح می کنند.

 

به همین منظور، امروز صبح برخی از خبرگزاری ها «مجتبی زینی وند» را به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش معرفی کردند. در واکنش به این خبرها «پرویز اسماعیلی» به ایرنا گفته است : بارها تاکید کرده ایم که مرجع رسمی اعلام احکام یا برنامه های رئیس جمهوری، دفتر ایشان است و بویژه در موقعیت فعلی که با حساسیت های پایان سال تحصیلی همراه است، انتظار می رود که رسانه ها از گمانه زنی در این زمینه بپرهیزند.

 

وی با انتقاد از معرفی یکی از گزینه ها به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش از سوی شبکه خبر صدا و سیما، گفت: سایت ها یا کانال های خبری غیر رسمی ممکن است بر اساس انگیزه های مختلف، نسبت به انتشار مطالبی اقدام کنند؛ اما از صداوسیما به عنوان رسانه ملی انتظار داریم مرجعیت خبری خود را به جای سایتها و کانال های فضای مجازی، مراجع رسمی مانند دفتر رئیس جمهور قرار دهد. طبعا اگر در این زمینه هم از این دفتر استعلام می شد، به دوستان اعلام می کردیم که هنوز حکمی برای کسی به عنوان سرپرست صادر نشده است.

 

 معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور افزود: گزینه های متعددی برای سرپرستی وزارت آموزش و پرورش در فرایند بررسی قرار دارند ولی تا این لحظه حکمی برای سرپرستی این وزارت صادر نشده است.

 

اسماعیلی تاکید کرد که به محض صدور حکم سرپرستی برای وزارت آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور، موضوع از سوی دفتر ایشان اطلاع رسانی خواهد شد.

 

پس از انتشار این خبر، مجتبی زینی وند به خبرگزاری فارس گفته است «تا این لحظه موضوعی درباره سرپرستی وزارت آموزش و پرورش با بنده مطرح نشده است و حکم سرپرستی وزارت آموزش و پرورش را دریافت نکردم.»

 

در حال حاضر گزینه هایی نا مشخص بر روی میز رئیس جمهور است باید دید چه کسی سرپرستی وزارت آموزش و پرورش می شود، آیا این فرد از سوی رئیس جمهور تنها برای سرپرستی معرفی می شود یا رئیس جمهور می خواهد بررسی های بیشتری روی گزینه ها صورت گیرد تا به عنوان وزیر مجلس شورای اسلامی معرفی شود.

کد خبر 797801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha