به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام «سیدابراهیم حسینی اراکی»به مناسبت سی امین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی در جمع صدها نفر از مردم کرمان در مسجد قائم عجل الله تعالی مهمترین وظیفه نسبت به امام راحل را علاوه بر شناخت شخصیت فردی و حقیقی ایشان، شناخت شخصیت حقوقی امام به عنوان بنیان گذار نهضت که مستضعفان عالم را امیدوار کرد؛ دانست.
لزوم شناخت راه و خط امام(ره)
استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر لزوم شناخت راه و خط و اصول و مبانی مکتب و انقلاب امام(ره)خاطرنشان کرد: کسی که می خواهد به آرمان های امام برسد باید این اصول را بشناسد؛ بسیاری از بدبختی های ما به این دلیل است که از نقشه راه امام فاصله گرفتیم و این گم کردن مسیر است، کسی که امام را گم یا فراموش کند مانند دریانوردی است که در دل دریا قطب نمای خود را گم کرده است.
حجت الاسلام حسینی اراکی دلیل دوم لزوم شناخت خط و اصول امام را تلاش دشمنان داخلی و خارجی در تحریف شخصیت ایشان دانست و اظهار داشت: دشمنان داخلی که کم هم نیستند با خط امام نمی توانند به مقاصد سوء خود برسند؛ البته نمی توانند امام را از دل و جان مردم پاک کنند؛ امام هویت تک تک ما است و بدون او هویت انقلابی نداریم و امام را از دلها و یادها نمی توان برد اما می توان چهره سوزی و تحریف کرد و امام قلابی و بدلی نشان داد؛ مگر برای امام علی علیه السلام نکردند؟ معاویه چه کرد؟ مردم فکر کردند علی علیه السلام خشن و تندرو و اختلاف افکن و عامل تفرقه است.
وی با بیان اینکه جریان تحریف امام هر روز بیشتر می شود و هر جناح و گروهی امام را بر اساس سلیقه خود معرفی می کند، افزود: به پای این مرد نورانی چه ها که نمی نویسند، یک طیف، امام(ره) را خشن و انعطاف ناپذیر و جنگ طلب معرفی می کند و همان ها که کربلا را صحنه مذاکره معرفی می کنند امام را مظهر صلح و رحمت و آرامش و اسلام رحمانی می دانند و انگار نه انگار امام استکبارستیز و انقلابی است؛ عده ای هم امام را مظهر لیبرالیسم معرفی می کنند و این خطرناک ترین چیز برای یک جامعه انقلابی است که می خواهند سر رهبر دوم هم بیاورند زیرا اگر ملتی را در اندیشه و باورها از امام جدا کردند به سرعت به سوی گمراهی می روند.
ویژگی های اصول و بنیاد مکتب امام راحل
استاد حوزه و دانشگاه با برشمردن ویژگی های اصول و بنیاد مکتب امام راحل، گفت: اولین ویژگی این است امام از سال 42 تا زمان رحلت دنبال یک کلمه بود و آن اثبات اسلام ناب و نفی اسلام آمریکایی بود و مهمترین شاخصه اسلام ناب این است محور و قطب و باطن آن بر ولایت خدا و ائمه اطهار و در عصر غیبت بر محور فقیه جامع الشرایط است.
وی با تأکید بر اینکه مراقب اسلام امریکایی باشید، گفت: اسلام آمریکایی دو خصوصیت عمده دارد؛ اول اسلام سکولاریسم است که بر منفعت و خلاصه در تظاهرات عبادی است اما در حاکمیت و اقتصاد و سیاست مدخلیتی ندارد و با بی حیایی و بی حجابی قابل جمع است؛ سند 2030 برای چیست؟ اینهمه جنگیدن سر قدرت و پول برای چیست؟ می خواهند ما را از اسلام ناب غافل کنند؛ دومین ویژگی اسلام آمریکایی تحجر و خشونت است که با عقلانیت و معرفت و فکر کاری ندارد و نماد این اسلام آمریکایی در جریان شیرازی و احمدالحسنی که امام جمعه کازرون را شهید کرد و در جاهای مختلف به عنوان اسلام ناب در حال فعالیت است.
حجت الاسلام حسینی اراکی دومین ویژگی خط امام را ایمان و معنویت دانست و تصریح کرد: هر جریانی که در صدد حذف معنویت از جامعه است او از خط امام جدا شده ولو دم از امام بزند زیرا بزرگترین دلیل بر اینکه خط امام خط ایمان است اینکه این انقلاب از حوزه های علمیه و مساجد آغاز شد و حالا هم گفتند باید انقلاب را از خاستگاه آن نابود کنیم؛ امروز همه قدرت هایی که می خواهند چراغ انقلاب را خاموش کنند تمرکز خود را بر حوزه و مسجد گذاشتند که این دو را از تفکر انقلابی خالی کنند و برای همین رهبری روی حوزه انقلابی و مسجد انقلابی تأکید دارند.
وی امید داشتن را ویژگی دیگر خط امام ذکر کرد و با بیان اینکه امام اعتماد به نصرت الهی در صورت عمل به وظیفه داشت؛ افزود: خطر انقلابیونی که از انقلابی بودن خود پشیمان هستند از صهیونیزم و آمریکا بیشتر است؛ امام در خطاب به سیداحمد آقا فرمود «با وجود دشمنی های فراوان دچار ناامیدی نشدم و از اولی که خودم را شناختم از هیچکس و هیچ چیز جز خدا نترسیدم» لذا آنها که می ترسند و جا می زنند و فکر می کنند بی آمریکا و اروپا نمی شود از خط امام فاصله گرفتند.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند مذاکره راهبرد باشد نه تاکتیک که سرمایه های یک ملت را به یغما ببرد؛ به صراحت گفت: هر کس غیر از این باشد در خط امام نیست.
امام(ره)پیشرفت را در دیپلماسی التماس نمی دید
وی بی اعتمادی به قدرت های پوشالی و اینکه امام عزت و قدرت و پیشرفت را در دیپلماسی التماس ندید را ویژگی دیگری ذکر کرد و ادامه داد: اینکه یک مکتب صرفاً حق باشد کافی نیست و باید پای آن جهاد کرد و خون داد و ایثار و مقاومت کرد و یکی از ویژگی های مکتب امام همین بود و امروز می خواهند روحیه جهاد و شهادت طلبی را از ما بگیرند؛ در مسائل فرهنگی اگر بهتر عمل می کردیم جای جریان شیرازی و احمدالحسنی در کشور نبود.
حجت الاسلام حسینی اراکی کلید واژه رهبری در بیانیه گام دوم را «جوان و جهاد» دانست و با اشاره به اینکه امام یک لحظه از گفتن مرگ بر آمریکا از پای ننشست و امروز عده ای از مرگ بر آمریکا پشیمان هستند؛ اصرار بر حمایت از محرومان، اتحاد و دوستی بر محور ولایت، مردم باوری و اعتنا به مردم را از دیگر ویژگی های مکتب امام دانست و اظهار داشت: امروز اگر فشار اقتصادی و جنگ روانی راه انداختند که ما را نسبت به گذشته بدبین و از آینده ناامید کنند فقط دو هدف دارند؛ بر هم ریختن انسجام ملی و جدا کردن توده مردم از رهبریِ حق؛ معاویه هم همین کار را کرد و شما می بینید امروز بیشترین هجمه ها در داخل و خارج علیه رهبری و نظام است در حالیکه بی عرضگی ها از بعضی مسئولین است، بدانید هزینه سازش بیش از مقاومت است و ملتی که سازش کند گردن خود را زد.
نظر شما