به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، بنا به گفته مسئولان بین 2 هزار و 500 تا سه هزار و 500 نفر از گلستانی ها هر شب و برای مدت 30 شب نظاره گر وقایعی هستند که در این کنگره به نمایش گذاشته می شود.
در این نمایش سعی شده که سیره پیامبران و امامان معصوم از حضرت آدم تا حضرت مهدی صاحب الزمان (عج) در مقابله با جنگ نرم دشمنان اسلام به نمایش گذاشته شود.
نمایش بزرگ ستاره صبح، روایت نمایش گونهای از خلیفه الهی، روایت آدمی، حکایت رنج، رنج طایفه ای که غریب ماندند و مهمترین هدف آن آشنایی نسل جوان با سیره انبیای الهی، امامان معصوم و انقلاب اسلامی است.
سید محمد حسینی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان گفت: نمایش بزرگ ستاره صبح به طور قطع فاخرترین برنامه فرهنگی مذهبی جهان اسلام است.
وی افزود: این برنامه با عنوان ستاره صبح تنها سه بار در کشور و در شهرهای شوش، بهبهان و گرگان به نمایش درآمده است.
حسینی با اشاره به مضمون نمایش ستاره صبح، اظهار داشت: این نمایش از نظر محتوایی مورد تأیید بسیاری از بزرگان نظام است و حتی برخی از کشورهای اسلامی نظیر لبنان نیز خواهان اجرای این نمایش در کشورهایشان هستند.
وی خاطرنشان کرد: قرار است این نمایش به نوبت در تمامی استان ها اجرا شود، از طرفی هم با توجه به حجم و پیچیدگی کار، این نمایش تنها دو بار در سال قابلیت اجرا دارد از این رو استان های بزرگ و پرجمعیت در اولویت قرار دارند.
وی ادامه داد: با رایزنی های انجام شده و پیگیری های زیاد مسئولان استان، گلستان به عنوان سومین میزبان این نمایش بزرگ انتخاب شد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان در خصوص اقدامات اولیه و پیش از اجرای نمایش، گفت: مقدمات اجرای کار از خرداد ماه به طور جدی آغاز شد و زمینی به مساحت چهار هکتار در اختیار مجموعه تولید قرار گرفت و زیرساخت ها از قبیل پارکینگ، نمازخانه و سرویس های بهداشتی و ... نیز طی این مدت ساخته شد.
حسینی افزود: قرار بود نمایش ستاره صبح از 31 شهریور در استان آغاز شود ولی به دلایل فنی این زمان به تعویق افتاد و در روز میلاد امام رضا (ع) آماده اجرا شد و به همین دلیل هم قسمت مربوط به زندگی این امام بزرگوار به مجموعه اضافه شد و در 13 قسمت به نمایش مردم گذاشته می شود.
وی درخصوص گروه تولید این نمایش نیز اذعان داشت: متولی اصلی موسسه فرهنگی رسانه ای عاشوراست که یکی از موسسات توانمند رسانه ای و سینمایی کشور است.
حسینی تصریح کرد: عوامل اصلی کار حدود 100 نفر از بازیگران حرفه ای تئاتر، گروه فنی و جلوه های ویژه و ... هستند علاوه بر آن برای هر اجرا نیز 400 نفر از سربازان لشگر 30 پیاده گرگان و 200 نفر هم از نیروی انتظامی، سپاه کارهای پشتیبانی را انجام می دهند.
وی با بیان اینکه ستاره صبح کار زودگذر و مقطعی نیست، اظهار داشت: این نمایش فاخر به هیچ عنوان کار فرهنگی سطحی، مقطعی و زودگذر نیست؛ زمانی کار سطحی است که مخاطب نسبت به آن بی تفاوت باشد و به صورت لحظه ای به آن فکر کند ولی ما مطمئنیم که این نمایش تأثیری فراتر از انتظارات ما خواهد داشت.
حسینی با اشاره به اینکه اکثر مخاطبان این نمایش در استان از جوانان هستند، گفت: هر شب قریب به سه هزار نفر از مردم استان با سلایق و علایق مختلف این نمایش را می بینند و خوشبختانه درصد زیادی از آنها نیز از قشر جوان هستند.
وی افزود: هزینه هر بلیط مبلغ 25 هزار تومان بوده که با هماهنگی استانداری تمامی بلیط ها خریداری شده و به طور رایگان در اختیار مردم قرار خواهد گرفت و هر شب با توجه به سهمیه هر شهرستان مردم برای دیدن این نمایش به گرگان اعزام می شوند.
حسینی ادامه داد: برای اجرای 30 شب این نمایش در استان بالغ بر یک میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است تا مردم بتوانند یک اثر و کار فاخر فرهنگی را از نزدیک مشاهده کنند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان تأکید کرد: نباید تنها به فکر ایجاد زیرساخت ها و انجام کارهای عمرانی در حوزه فرهنگی بسنده کرد بلکه باید به بحث نرم افزاری نیز توجه ویژه ای شود.
وی عنوان کرد: اگر قرار باشد همه بودجه ها و اعتبارات را در بخش ساختن سینما، کتابخانه یا مجمتع های فرهنگی و هنری اختصاص دهیم نمی توانینم انتظار داشته باشیم که مقوله فرهنگ اسلامی در جامعه نهادینه شود.
حسینی اضافه کرد: باید در تمامی جنبه ها بسترهای توسعه ایجاد شده و تمامی پازل های فرهنگی در کنار یکدیگر به نحو مطلوبی چیده شوند تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه اکثر پژوهشگران و صاحب نظران در عرصه فرهنگ، خواستار توجه به بخش نرم افزاری هستند، افزود: تا کی باید برای بخش سخت افزاری هزینه کنیم؟ باید به موازات برنامه ریزی های زیرساختی به مقوله نرم افزاری نیز نگاه جدی تری داشته باشیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان خاطرنشان کرد: برخی از افراد متأسفانه یک بعدی و منتقدانه به هزینه یک میلیارد تومانی این نمایش نگاه می کنند در صورتیکه اگر بنا باشد تمام کارهای فرهنگی را در زیرساخت ها و ساختن مجموعه های فرهنگی خلاصه کنیم، باید برگزاری جشنواره ها، نمایشگاه های کتاب، رسانه های دیجیتال و ... را کنار بگذاریم در صورتیکه همه دولت ها و ملت ها برای بخش نرم افزاری هزینه های بیشتری را می پردازند.
پایان پیام/
نظر شما