به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی از ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه در ابعاد و متراژ ۹ هزار تا ۱۸ هزار متر مربع در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار می شود. در این نمایشگاه ۱۵۲ شرکت حمل و نقل داخلی و ۷ شرکت خارجی شرکت میکند. در این نمایشگاه شرکت های داخلی نوین ترین تولیدات، تجهیزات و خدمات حوزه حمل و نقل ریلی را ارایه می کنند.
بنابراین گزارش، هرسال با برگزاری این نمایشگاه بحث توسعه و تولید تجهیزات ریلی در کشور مطرح شده و با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور برگزاری این نمایشگاه از اهمیت بیشتری برخوردار است. تاکنون بیش از ۱۷۰ شرکت داخلی و خارجی از کشورهای روسیه، ترکیه، چین و لتونی برای حضور در این نمایشگاه بین المللی اعلام آمادگی کردهاند.
این گزارش می افزاید: در طول زمان برگزاری این نمایشگاه مجموعه مدیریت راهآهن به صورت متمرکز فعالیت دارند و فضای اختصاصی خاصی را برای مراجعه شرکتهای غیر دولتی در نظر گرفته شده است. همچنین مدیر عامل راهآهن در طول برگزاری این نمایشگاه با شرکت و اشخاص حقیقی و حقوقی مذاکرات و جلساتی را برگزار می کند.
رونمایی از آخرین دستاوردها و تکنولوژیهای صنعت حملونقل ریلی ایران و جهان و مشارکت در سرمایه گذاریها، از مهم ترین اهداف هفتمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته است. اطلاع رسانی از آخرین دستاوردها و تکنولوژی صنعت حمل ونقل ریلی و صنایع وابسته، ارتقا تولیدات داخلی، توسعه صادرات، ارائه توانمندی های شرکت های ایرانی، افزایش تولید و صادرات، بومی سازی صنایع ریلی و آشنایی تولیدکنندگان صنایع ریلی کشور با جدیدترین پیشرفت های روز این صنعت در جهان از دیگر اهداف برگزاری نمایشگاه حمل و نقل و صنایع ریلی ایران است.
بزرگترین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی کشور با حمایت وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت و راه و شهرسازی و با همکاری شرکت های عضو انجمن صنایع ریلی ایران، شرکت های عضو انجمن صنفی حمل ونقل ریلی، دانشکده فنی و مهندسی راه آهن، شرکت های حمل و نقل ریلی باری و مسافری و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود.
برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن ایران و جهان با حضور اساتید داخلی و خارجی، متخصصین و کارشناسان صنعت حمل و نقل ریلی ۱۹ خرداد ماه از مهمترین رویداد، هفتمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته در سال جاری است.
یادآور می شود: هم اکنون طول خطوط ریلی کشور حدود ۱۳هزارکیلومتر است و در افق ۱۴۰۰ مقرر شده طول خطوط ریلی به بیش از ۱۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر افزایش یابد و در این راستا دو خطه کردن برخی از مسیرهای پرترافیک و توسعه قطارهای حومه ای و سریع السیر و افزایش تعداد ناوگان مسافری و باری از مهم ترین برنامه ای جمهوری اسلامی ایران در توسعه صنعت حمل و نقل ریلی است./
نظر شما