به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، «مصطفی سامانی» در نشست خبری امروز (دوازدهم خرداد ماه ۱۳۹۸) گفت: انجمن صنفی سرویس مدارس استان تهران سال 1397 با پیشکسوتان فعال در این حوزه برای پیگیری اهداف به صورت حقوقی تشکیل شد.
دبیر انجمن سرویس مدارس استان تهران افزود: تعداد چهار هزار و 300 مدرسه در شهر تهران مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد یک هزار و 980 مدرسه در سامانه سرویس مدارس ثبت نام کرده اند و از خدمات سرویس مدارس با همکاری 750 پیمانکار حقیقی و حقوقی بهره مند می شوند.
وی بیان کرد: هنگامی که فردی وارد این صنف می شود، سازمان تاکسیرانی او را از لحاظ بیمه، اعتیاد و کلیه صلاحیت ها مورد سنجش قرار می دهد به همین دلیل مدارس و خانواده ها می توانند به راحتی به سرویس های این انجمن اعتماد کنند.
سامانی درباره بیمه رانندگان سرویس مدارس نیز تصریح کرد: انجمن مشکل بیمه را مجبور شده است تا از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کند که امیدواریم به نتیجه برسد تا بخشی از هزینه سرباری سرویس مدارس کم شود. شدر قراردادهای ما، رابطه کارگر کارفرمایی آنطور که در قواعد و مقررات بیمهای قید شده، بین راننده و شرکت وجود ندارد، راننده بیمه خویش فرما است.راننده ساعات موظفی برای حضور در محل کار ندارد و تنها دو مرتبه در روز را مبادرت به حمل و نقل دانش آموزان میکند و رابطه دستمزد بگیری با پیمانکار ندارد.
دبیر انجمن صنفی سرویس مدارس استان تهران تاکید کرد: چالش بر سر این است که این رابطه دستمزد بگیری و کارگر و کارفرمایی احراز نشده است و نباید درصدی از حق بیمه کسر شود. در حالی که تامین اجتماعی بابت قراردادهای پیمانی ۷.۸ درصد حق بیمه و کسورات از قراردادها در هر سال کسر می کند.
وی تصریح کرد: کسوراتی که نهاد ها به سرویس مدارس تحمیل کرده اند و در عین حال هیچ خدماتی هم ارایه نمی دهند موجب شده است تا این هزینه ها بر دوش خانواده ها باشد و نرخ سرویس مدارس بالا باشد.
نظر شما