به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالرضا شیخ الاسلامی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این طرح به دلیل کمبود اعتبار به طور کامل اجرا نشد و اگر کل بودجه پیش بینی شده به این طرح اختصاص پیدا می کرد نتایج حاصل از آن متفاوت و تعداد اشتغال بیشتری ایجاد می شد.
وی گفت: وزارت کار،تعاون و رفاه اجتماعی در تلاش است تا برای تثبیت بنگاه های زودبازده اقتصادی ایجاد شده در دولت نهم سرمایه در گردش آنها را از طریق سیستم بانکی تامین کند.
وی تصریح کرد: بنگاه های زودبازده نیمه تمامی در دولت نهم وجود داشتند که تسهیلات لازم را به طور کامل دریافت نکردند لذا در تلاشیم تا آنها هم بتوانند تسهیلات را به طور کامل دریافت و فعالیت اقتصادی خود را آغاز کنند.
شیخ الاسلامی خاطر نشان کرد: دسته دیگری از بنگاههای زودبازده اقتصادی هم وجود داشتند که ضمن انعقاد قرارداد با سیستم بانکی متاسفانه موفق به دریافت تسهیلات نشدند که امیدواریم با مذاکراتی که صورت می پذیرد با بررسی مجدد طرحهایشان در صورت داشتن توجیه اقتصادی بتوانند از تسهیلات لازم برخوردار شوند.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، شیخ الاسلامی در ادامه در خصوص عدم اجرای کامل طرح بنگاه های زود بازده اقتصادی در دولت نهم گفت: این طرح به دلیل کمبود اعتبار به طور کامل اجرا نشد و اگر کل بودجه پیش بینی شده به این طرح اختصاص پیدا می کرد نتایج حاصل از آن متفاوت و تعداد اشتغال بیشتری ایجاد می شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: این طرح در 2 سال اول دولت نهم با قوت پیگیری شد اما به تدریج به کندی گرایید که 950 هزار شغل حاصل اجرای آن بود.
پایان پیام/
نظر شما