به گزارش خبرگزاری شبستان،جنبش "بازسازی عراق" که سازماندهنده این کنفرانس است اعلام کرد، خروج نیروهای اشغالگر به نیروهای امنیتی عراقی کمک میکند تا تواناییهای خود را در دفاع از کشورشان و شکست تروریسم نشان دهند.
این رهبران عراقی تاکید کردند که قبایل و مردم عراق برای بهبود امنیت در سراسر این کشور همکاری خواهند کرد.
بسیاری از سیاستمداران نیز گفتهاند که دولت امریکا و نیروهایش در پشت زوال امنیت این کشور از سال 2003 تاکنون هستند. طبق آمار Iraq Body Count Website شمار کشتهشدگان غیرنظامی از زمان آغاز تجاوز امریکا به عراق رو به افزایش است.
براساس توافقنامه سال 2008 که میان عراق و امریکا امضا شد، نیروهای امریکایی باید تا پایان سال جاری این کشور را ترک کنند. در حال حاضر نزدیک به 47 هزار سرباز امریکایی در عراق مستقر هستند.
باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا 29 مهر از خروج کامل نیروهای نظامی این کشور از عراق تا پایان سال جاری میلادی خبر داد.
با این حال، مقامات سازمان مرکزی اطلاعات امریکا (سیا) اعلام کردهاند، برنامههای این سازمان تحت نظارت فرماندهی عملیات مشترک نیروهای ویژه و دیگر سازمانهای نظامی این کشور در عراق سالها ادامه خواهد یافت.
به گزارش پرس تی وی ، این برنامهها شامل فعالیتهای گوناگون همچون استقرار سنسورهایی با قابلیت کنترل از راه دور برای مخفی کردن تیمهای کماندویی امریکایی-عراقی در مبارزه با تروریسم است.
امریکا و انگلیس در سال 2003 به بهانه از بین بردن سلاحهای کشتار جمعی رژیم صدام به عراق حمله کردند، اما کمی پس از آن فاش شد که نه تنها عراق هیچ سلاح کشتار جمعی را مخفی نکرده بود، بلکه امریکا و انگلیس پیش از تهاجم نظامی از نبودن چنین جنگافزارهایی در عراق آگاه بودند.
نظر شما