وحید هاشمی نژاد، رئیس گروه قرآن، نماز و عترت اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان به خبرنگار شبستان گفت: با رویکرد جدید وزارت آموزش و پرورش در راستای آموزش قرآن به دانش آموزان تا کنون 500 مدرسه قرآنی در سراسر استان را ه اندازی شده است و بیش از 45 هزار دانش آموز در این مدارس آموزش می بینند.
وی افزود: با طرح های جدید در این حوزه آموزش قرآن و فرهنگ قرآنی وارد مرحله جدیدی شده است و فعالیت های سازنده ای مخصوصا در زمینه رو خوانی تجوید و روانخوانی دانش آموزان در حال اجراست.
رئیس گروه قرآن آموزش و پرورش استان کرمان گفت: دانش آموزان در این مدارس تا سطح چهارم قرآن آموزش می بینند و برای آموزش های تخصصی در رشته های قرائت، مفاهیم و حفظ به مراکز تخصصی تر معرفی می شوند.
وی افزود: هم اکنون 570 هزار دانش آموز در استان در حال تحصیل هستند و مدارس قرآنی موجود قادر به آموزش یک پنجم دانش آموزان که 100 هزار نفر می باشد و امیدواریم در آینده ای نزدیک امکانات و توانمندی های ما در امر آموزش برای همه دانش آموزان در این گونه مدارس باشد.
وی چالش ها و محدودیت های پیش روی این نهاد در راستای راه اندازی مدارس قرآنی را نیز یکی از مشکلات در این امر برشمرد و گفت: در مجموع علیرغم استفاده از همه دبیران و کارکنان آموزش و پرورش که سواد و مدرک در زمینه قرآن داشته باشند، باز هم با کمبود مربی قرآن مواجه ایم ؛ اما هیچ زمینه ای برای جذب نیرو و یا استفاده از نیرو های آزاد به دلیل مشکل در پرداخت حق الزحمه آنها نداریم.
این مسئول قرآنی، کمبود فضاهای آموزشی را یکی دیگر از محدودیت های این طرح عنوان کرد و افزود: مکان آموزش قرآن باید اختصاصی با چیدمان قرآنی و معنوی باشد؛ اما اکنون کلاس ها در همان مدارس دانش آموزان و در شیفت مخالف برگزار می شود.
وی تدریس قرآن توسط متخصص قرآنی را بسیار مهم دانست و گفت: چون این امر میسر نیست، آموزش مربیان این مدارس در دستور کار گروه است و مربیان قرآنی در همه شهرستان ها در چندین مرحله آموزش های لازم را می بینند.
پایان پیام/
نظر شما