به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، «حیدر علی گل محمدی» در حاشیه بازدید از مزارع گلمحمدی و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سیاست های وزارت جهاد کشاورزی بر تغییر الگوی کشت است و از این رو کشت گل محمدی در دستور کار شهرستان گلپایگان قرار گرفته است، گفت: بیش از 150 هکتار از اراضی شهرستان گلپایگان زیر کشت گل محمدی قرار گرفته که اکنون 100 هکتار آن بارور و آماده برداشت است، این گیاه به شرایط کم آبی مقاوم و با آب و هوای شهرستان تناسب دارد.
مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان با تشریح اینکه عملکرد برداشت گلمحمدی چهار تن در هکتار است، بیان کرد: حداقل 300 تن گلمحمدی در شهرستان گلپایگان و در سال جاری برداشت شود و سپس به صنایع تبدیلی شهرستان فرستاده و اضافه بر آن به کاشان ارسال خواهد شد.
وی با یادآوری اینکه گلمحمدی باید در اوایل صبح برداشت شود، افزود: کمبود نیروی انسانی در روش دست چین و نداشتن ماشین آلات مدرن در روش مکانیزه مهمترین مشکل در برداشت گل محمدی شهرستان گلپایگان است.
گل محمدی با اشاره به این نکته که زمان برداشت گلمحمدی از ابتدای خردادماه تا پایان آن زمان است، تاکید کرد: محصول گلمحمدی با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی و حاصلخیزی خاک شهرستان از کیفیت و مرغوبیت خاصی برخوردار که با توجه به شرایط کم آبی کشور توجیه اقتصادی نیز برای کشاورزان به همراه دارد./
نظر شما