ترویج فرهنگ قرآن در جامعه رسالت مهم حوزه و روحانیت است

مدرس و محقق علوم قرآن و حدیث با اشاره به اینکه در حال حاضر در جامعه اسلامی شاهد مهجوریت قرآن هستیم، گفت: اصلی ترین و مهم رسالت حوزه و روحانیت ترویج فرهنگ قرآن در جامعه است.

حجت الاسلام حسین صفری، مدرس و محقق علوم قرآن و حدیث و داور بخش تفسیر قرآن هفتمین جشنواره قرآن مدهامتان به خبرنگار شبستان از زنجان، گفت: امروز رسالت و وظیفه روحانیان در ترویج و گسترش فرهنگ قرآن در جامعه مهمتر از سایرین است.

 

وی افزود: برگزاری آزمون تفسیر ویژه ائمه جماعات مساجد گامی در جهت ارزیابی مروجین قرآن و همچنین انتقال تجربیات و نحوه بیان آنها است.

 

این فعال قرآنی با اشاره به اینکه در حال حاضر مهجوریت قرآن در جامعه اسلامی یک امر مسلمی است، ابراز کرد: همه ما در قبال مهجوریت زدایی از قرآن کریم مسئولیت داریم.

 

وی با بیان اینکه شیوه های مهجوریت زدایی از قرآن در این کلام الهی آماده است، بیان کرد: بحث تدبر در قرآن مهم ترین شیوه مهجوریت زدایی از قرآن است.

 

حجت الاسلام صفری ادامه داد: ترویج فرهنگ تدبر در قرآن یکی از وظایف اصلی روحانیت است و برای شکل گرفتن این فرهنگ باید نهضت قرآن آموزی از علما و روحانیان آغاز شود.

 

وی اجرای طرح تلاوت نور در مساجد را یکی از مهم ترین راه های ایجاد انس و الفت جوانان و نوجوانان با قرآن عنوان کرد و بیان داشت: اگر این طرح با تفسیر آیات قرآن و جهت دهی آنها توسط روحانی مسجد همراه باشد تاثیر به سزایی در ارتقای آموزه های قرآنی افراد خواهد داشت.

 

مدرس و محقق علوم قرآن ادامه داد: تمامی ائمه و روحانیون مساجد باید نسبت به گسترش این فرهنگ اهتمام داشته باشند چرا که این شیوه بیان مفاهیم قرآن بهترین منبع برای آگاهی مردم است.
 

وی پشتیبانی طرح تفسیر همراه با تلاوت نور و توجه ویژه ائمه جماعات نسبت به بیان معانی و مفاهیم قرآن کریم و آگاهی دادن به مردم را از راه های موفقیت این طرح عنوان کرد.

 

حجت الاسلام صفری ذکر کرد: اگر مردم در مساجد روزانه تفسیر یک آیه از آیات قرآن کریم را از امام جماعت درخواست کنند فرهنگ تفسیر و تدبر در قرآن کریم در سطح جامعه ترویج پیدا می کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 79358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha