ملت ایران در مسیر دینداری مستحکم هستند

آیت الله فلاحتی با قدردانی از تمام مردمی که در لیالی قدر حضور پیدا کردند گفت: مردم با توجه به مشکلات اقتصادی موجود هیچگاه از مسیر دین و ائمه(ع) صرف نظر نمی کنند و این امر نشان می دهد ملت ایران در مسیر دین و دینداری مستحکم هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان، آیت الله «رسول فلاحتی» امروز در جلسه تفسیر آیه ۷۹ سوره حجر قرآن با تسلیت شهادت جانگداز امیرالمومنین علی(ع) به محضر امام زمان(عج) اظهار کرد: از خدای متعال می‌خواهیم ما را جزو پیروان راستین آن امام همام قرار دهد.

 

نماینده ولی فقیه در گیلان با قدردانی از تمام مردمی که در لیالی قدر حضور پیدا کردند، تصریح کرد: مردم با توجه به مشکلات اقتصادی موجود اما هیچگاه از مسیر دین و ائمه(ع) صرف نظر نمی کنند و این امر نشان می دهد ملت ایران در مسیر دین و دینداری مستحکم هستند بنابراین از خدای متعال می خواهیم به مردم این مردم عزت، سربلندی و برکت عنایت کند.


امام جمعه رشت در ادامه به سرگذشت قوم لوط و شعیب اشاره کرد و افزود: خداوند هلاکت قوم لوط و شعیب را بر سر راه آشکار قرار داد تا مردم از سرگذشت گذشتگان عبرت آموزی داشته باشند.


آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه اگر هر قومی ظلم کند دچار عذاب می شود، بیان کرددر روایات داریم؛ هر قدر مردم به انواع گناهان مرتکب می‌شوند، عذاب‌های مختلف بر جامعه حکمفرما می‌شود.


وی، عذاب‌های مختلف را معلول گناهان گوناگون ذکر کرد و گفت: اگر دعا می‌کنیم نباید پس از آن مرتکب گناه نشویم زیرا گناه موجب می‌شود دعا به استجابت نرسد.

 

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه خداوند دو گونه عذاب آفتاب سوزان و سایه ابر را بر قوم شعیب نازل کرد، یادآور شد: در طول تاریخ امتی مصون از عذاب الهی است که به فرامین رهبران الهی خود تمکین کند و تمکین امت اسلامی از همه امت ها بیشتر بوده است.


آیت الله فلاحتی امت اسلامی را گل سرسبد امت‌ها در طول تاریخ دانست و خاطرنشان کرد: بهترین مصداق امت اسلامی – ایرانی هستند که در انقلاب اسلامی به خوبی از اسلام استقبال کردند.


وی با اشاره به اینکه ملت ایران بهترین مردم روی زمین هستند، اظهار کردمردم ایران پیرو دین، قرآن، رهبری و احکام الهی هستند و هر قدر زمان می‌گذرد، دینداری و بهتر شدن این مردم را مشاهده می‌کنیم.


امام جمعه رشت همچنین لوح محفوظ را یکی از مقاماتی عنوان کرد که در پیشگاه الهی است و افزود: ابتدا خداوند تمام قرآن را در مقامی نازل کرد و آن را لوح محفوظ می‌گویند و در طول ۲۳ سال به علل و عوامل مختلف بر پیامبر(ص) نازل کرد.

 

کد خبر 793202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha