به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محسن خلیفه»، امشب (یکشنبه 5 خرداد) در حاشیه بازدید خبرنگاران از محل پخش برنامه رمضانی «مهر و ماه»، گفت: برنامه رمضانی امسال به نام «مهر و ماه» ایجاد شد و برای آن سه بخش اصلی را طراحی کردیم که بخش اول را به نام «حال خوب» در نظر گرفتیم هر روز از یک صنف و شغل دعوت می کنیم و از آنها می پرسیم چگونه می توانند حال مردم را خوب کنند، چرا که هر کسی می داند چه میزان به سهم خودش چه کاری برای مردم انجام دهد.
تهیه کننده برنامه رمضانی «مهر و ماه» اضافه کرد: بخش دوم «قهرمان من» ایجاد شد و افرادی که کار قهرمانانه را انجام دادند، مورد تجلیل قرار گیرند، دیواری به نام قهرمانان ایجاد شد و نام قهرمانان استان بر روی آن قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه بخش سوم برنامه متناسب با شعار سال و همچنین حمایت از تولید بوده است که «رونق تولید» نام دارد، اظهارداشت: از کارآفرین های موفق استان فارس دعوت کردیم و آنانی که موفق شدند با دست خالی کارهای کارآفرینی را انجام داده اند و نحوه موفقیت خودشان را برای مردم توضیح می دهند.
خلیفه افزود: یک سری گزارش در خصوص روزی حلال هم به شکل ضبطی بین فاصله های مختلف برنامه پخش می شود.
وی تاکید کرد: در بخش «سبد آرزوها» هم آرزوهای ایتام بی سرپرست کمیته امداد را برآورده می کنیم و این اتفاق توسط حامیان انجام می شود و تاکنون تعدادی به عنوان حامی برخی از این افراد را تحت پوشش قرار داده اند.
خلیفه گفت: در بخش آرزوها، شاید برخی چیزهایی که می خواهند جزئی از حداقل های زندگی است.
تهیه کننده برنامه رمضانی «مهر و ماه»، علت استفاده از یک خانه قدیمی را ایجاد تنوع برای مخاطبین خواند و یادآور شد: قصد داشتیم بینندگان یک حس خوب از برنامه درک کنند در این محل سه لوکیشن ایجاد کردیم که آقای خسروی، مدیر «خانه باغ ایرانی (خانه محلاتی)» بسیار حمایت کرد.
وی در خصوص تعداد عوامل همکار در این برنامه هم گفت: حدود 40 نفر نیرو اکیپ تولید در این محل مستقر هستند و حدود 10 نفر هم در مرکز فعالیت دارند و بخشی های مختلف صدا و سیمای مرکز فارس در انعکاس این برنامه دخیل هستند.
خلیفه با اشاره به اینکه کارگردان این برنامه آقای علی محمد بهمنی است، افزود: 2 بخش از این برنامه را می توان بازتولید کرد که این بخش ها پس از ماه مبارک رمضان به روی آنتن می رود.
نظر شما