نفع گرانی برنج و چای به کشاورزان نرسیده است

سالاری با اشاره به اینکه قیمت برنج و چای خشک نسبت به سال گذشته دو برابر شده است، اظهار کرد: نفع حاصل از گرانی ها به کشاورزان نرسیده و عمده فروش ها و کارخانه داران چای و برنج از گرانی ها سود کرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «مصطفی سالاری» عصر امروز (شنبه، ۴ خرداد) در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که در استانداری گیلان برگزار شد، گفت: توسعه روابط تجاری با کشورهای همسایه خزر ضروری است و برخی تنش ها با همسایگان که در دیگر مرزها وجود دارد، در گیلان وجود ندارد.

 

وی به بخش تسهیلات اقتصاد روستایی اشاره کرد و گفت: هدایت تسهیلات به سمت ظرفیت های بومی است که بتواند تاثیرگذار باشد.


وی به فعالیت شرکت های چوکا و کاغذ اسالم اشاره و تصریح کرد: وضعیت این شرکت ها نسبت سال گذشته بهتر شده است و مشکل اصلی آنها مسائل ارزی است.

 

وی افزود: در شرایط کنونی که بازار داخلی و خارجی برای کاغذ خوب است باید به این مجموعه های تولیدی توجه ویژه شود.


وی در ادامه به افزایش 20 درصدی تولید ابریشم اشاره و تاکید کرد: با تصمیمات صورت گرفته، تعرفه واردات افزایش داده شد که سبب افزایش رونق تولید ابریشم در گیلان شد.

 

وی به افزایش دو برابری قیمت برنج در بازار اشاره و تصریح کرد: زمانی برنج افزایش پیدا کرد که کشاورزان برنج ها را به عمده فروشان فروخته بودند که نشان می دهد نفعی از گرانی به برنج کاران نرسیده است.

 

وی همچنین با بیان اینکه معتقد هستیم که قیمت چای خشک نسبت به سال گذشته 2.5 برابر شده است، افزود: این در حالی است که قیمت برگ سبز چای 20 درصد افزایش یافته که باز هم کشاورزان متضرر شده اند.

 

وی با بیان اینکه سالانه 150 هکتار تغییر کاربری می شود، تصریح کرد: برای کاهش تغییر کاربری زمین کشاورزی به مسکونی با همکاری بنیاد مسکن برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

کد خبر 792789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha