به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، «عبدالمحمد زاهدی» در جلسه شورای برنامه ریزی استان بیان کرد: هنر مدیریت، تصمیم گیری و اجرا در محدودیت است و باید مدیران بتوانند با مضایق منابع و اعتبارات در تصمیم گیری ها موفق عمل کنند.
استاندار قزوین ادامه داد: قانون بودجه کشور با پیش بینی های مختلفی تهیه می شود که ممکن است اتفاقات متعددی برای درآمدهای کشور به دلیل سناریوهای چندگانه دشمنان اتفاق افتاده و بر روی استان ها نیز تأثیر بگذارد.
وی افزود: سازمان برنامه و بودجه، مجلس شورای اسلامی و دولت تلاش کرده اند که قانون بودجه امسال را به گونه ای تنظیم کنند که حداقل نیازها برآورده شود چون اگر بخواهیم همه نیازها را احصا و اعلام کنیم 100 یا 200 برابر اعتبارات فعلی هم جوابگو نخواهد بود.
زاهدی اضافه کرد: اگرچه قزوین به نسبت استان برخورداری است ولی برای مدیریت آن در محدودیت تصمیم گیری می کنیم چون تنها 15 درصد منابع و اعتبارات کشور در اختیار استان است و همه مدیران در جلسه شورای برنامه ریزی تنها برای 25 درصد از این 15 درصد منابع اعتبارات استان تصمیم گیری می کنند.
وی عنوان کرد: 85 درصد امکانات در مرکز و از اعتبارات ملی است که باید مدیران، نمایندگان و متولیان برنامه و بودجه استان تلاش کنند که از محل منابع ملی اعتباراتی را برای استان جذب کنند.
استاندار قزوین اعلام کرد: موضوع استفاده از ظرفیت های قانونی ملی یک الزام است که به طور حتم باید مدیران دنبال کنند تا بتوانیم در پایان سال همچون سال 97 عملکرد مناسبی در جذب اعتبارات سرمایه ای داشته باشیم.
وی اضافه کرد: میزان اعتبارات سرمایه ای استان هم در بودجه امسال از عملکرد سال گذشته کاهش نیافته است و امیدواریم شرایط به گونه ای باشد که پایان سال در جذب اعتبارات از 100 درصد تخصیص موفق تر عمل کنیم.
زاهدی گفت: باید بپذیریم که ممکن است محدودیت های بیشتری را در سال جاری از نظر بودجه داشته باشیم چون بسیاری از مسائل قابل پیش بینی نیست ولی تلاش همه مجموعه نظام این است که مشکلات درون دولت حل شود.
وی با اشاره به خسارات سیل یادآور شد: در کنار همه محدودیت های منابع و اعتبارات باید خسارات سیل به مردم و بخش خصوصی از طریق منابع بانکی یا کمک های بلاعوض ستاد مدیریت بحران جبران شود.
استاندار قزوین توضیح داد: خسارات های سیل بیشتر به زیرساخت های عمرانی و تولیدی کشور وارد شده است که اعتبارات ستاد مدیریت بحران نمی تواند آن را جبران کند و چاره ای نداریم که نگاهی به این اولویت ها که زیرساختی و مورد نیاز مردم است، داشته باشیم.
وی با اشاره به نامگذاری سال به رونق تولید، خاطر نشان کرد: باید شعار سال به عنوان یک ضرورت و الزام جدی مورد توجه قرار گیرد در غیر این صورت با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد.
زاهدی با اشاره به اجرای برخی طرح های عمرانی بدون مطالعه کارشناسی در استان گفت: مجموعه ورزشی 15 هزار نفری بدون کارشناسی در استان و چند استان دیگر انجام شده که اصلا نیاز نبوده و ظرفیت ها و پتانسیل های استان در آن دیده نشده است.
نظر شما