به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «حسین متقیطلب» امروز(پنجشنبه، 2 خرداد) در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت جذب تسهیلات اشتغال و رفع عقبماندگی موجود در این حوزه گفت: متاسفانه برخی از دستگاههای اجرایی و بانکها اعتقاد باطنی و فکری در جذب تسهیلات ندارند که منجر به کمترین درصد جذب و اشتغال پایدار در سطح روستاهای استان شده است.
کارگزار توسعه اشتغال گیلان با ابراز نگرانی از روند جذب تسهیلات اشتغالزایی افزود: ایجاد اشتغال روستایی یکی از شاخصهای رتبهبندی شهرستانها و مدیران دستگاههای اجرایی است و باید نسبت بدان اهتمام ویژه صورت گیرد.
وی با اشاره به تسهیلات اشتغال 123 میلیارد تومانی نهادهای حمایتی استان چون کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: از این مقدار، کمیته امداد دارای سهمیهایی معادل 81 میلیارد تومان، بنیاد شهید و امور ایثارگران 26 میلیارد و 400 میلیون تومان و بهزیستی 15 میلیارد تومان است.
متقیطلب سهم نهادهای حمایتی در شهرستان رشت را 36 میلیارد تومان اعلام و بیان کرد: کمیته امداد 24 میلیارد تومان، بنیاد شهید و امور ایثارگران هفت میلیارد و 900 میلیون تومان و بهزیستی چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان را به خود اختصاص دادند.
وی با تاکید بر این مهم که نباید تنها پیگیر جذب تسهیلات بوده بلکه باید طرحهای توسعهای را در این خصوص دنبال کنیم ادامه داد: باید برنامههای توسعهایی را در چند روستای کانونی آغاز و فرصتهای لازم در این خصوص را تدوین کرده تا پرداخت تسهیلات منتج به نتیجه مطلوب شود.
کارگزار توسعه اشتغال گیلان با بیان اینکه تعهدات اشتغال شهرستانها بر مبنای شاخصهای استانی تعیین شده و نباید تغییر یابد تاکید کرد: سهم شهرستان رشت مشخص بوده که عدم جذب تسهیلات توسط شهرستان، منجر به واگذاری آن به دیگر شهرستانهای دارای شرایط لازم میشود.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد اشتغال پایدار اظهارداشت: اعطای تسهیلات باید به اشتغال پایدار بینجامد که متاسفانه دستگاههای حمایتی شهرستان رشت نتوانستند اشتغال پایدار روستایی ایجاد کنند.
نظر شما