به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیروان؛ امین رضا مرآتی، ظهر امروز در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شیروان با بیان اینکه کاهش ذخایر آب در دشتهای کشوری به وضعیت بحرانی و خطرناک رسیده است، اظهار داشت: این طرح با مشارکت تشکلهای غیر دولتی -مردم و پشتیبانی دستگاه های اجرایی و دانشگاه ها انجام خواهد شد.
فرماندار شیروان گفت: در این طرح الگوی کشت شیروان مشخص خواهد شد و به سمت کشت گیاهان کم آب و گیاهان دارویی خواهیم رفت و مدل اجرا به روش تسهیل گیری است و مردم مشارکت خواهند کرد.
مرآتی افزود: نسبت به اصلاح و نحوه کشت در اراضی کشاورزی و باغات اقدام خواهد شد و حمایت از ایجاد صنایع وابسته مرتبط در اولویت قرار می گیرد.
یک پژوهشگر برجسته حوزه توسعه و برنامه ریزی روستایی کشور گفت: اصلاح بذر، کشت های نشایی، یکپارچه سازی اراضی، کاهش مصرف آب صنعت، آب شرب شهری و روستایی و کشت های گلخانه ای از جمله اقدامات در راستای کاهش مصرف آب و افزایش درآمد است.
دکتر محمد حسین پاپلی یزدی افزود: دشت شیروان- فاروج باید دشت دانش محور شود، بهترین گلخانه ما 100 تن در هکتار گوجه فرنگی تولید می کند که امید است سرمایه گذاری بخش خصوصی فعال تر شود و بوروکراسی اداری هم رعایت شود.
نظر شما