امام حسن مجتبی(ع) برای حفظ اسلام مجبور به صلح شد/منافقین در ظاهر ابراز دوستی کرده و در باطن ریشه اسلام را می زنند

آیت الله العظمی سبحانی با بیان اینکه اگر امام حسن مجتبی(ع) به جنگ ادامه می دادند اسلام به خطر می‌افتاد،گفت: اگر یک فرمانده کل دارای مدیرانی باشد که اهداف عالیه را به انگیزه های مادی بفروشند، نمی تواند کار به جایی ببرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت‌الله العظمی سبحانی  ظهر امروز(سه شنبه۳۱ اردیبهشت)  در سلسله مباحث تفسیر قرآن کریم که در مدرسه علمیه حجتیه برگزار شد، با اشاره به فرا رسیدن سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع) اظهار داشت: صلح و سازش بر امام حسن(ع) تحمیل شد و هنگامی که غیرمنسجم بودن سپاه خویش را مشاهده کردند راهی جز صلح نداشتند.

 

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به آفات منافقین برای مسلمانان بیان کرد: منافقان در جریان جنگ تبوک همواره سعی می‌کردند به لشکریان اسلام القا کنند که نمی‌توانند در برابر لشکر دشمن مقاومت کنند و آیات الهی را مورد تمسخر قرار می‌دادند، خداوند توطئه‌هایشان را برای پیامبر اکرم(ص) آشکار کرد تا ایشان آنها را مورد مؤاخذه قرار دهند.

 

ایشان ادامه دادند :منافقین در ظاهر ابراز دوستی کرده و در باطن ریشه اسلام را می زنند و همواره نسبت به این مسئله برحذر بودند که سوره‌ای نازل شود که آنها را در نظر پیامبر(ص) رسوا کند.

 

استاد سطوح عالی حوزه علمیه تصریح کرد:رسول گرامی اسلام فرمودند لشکری که شعارش صلح و سازش باشد پیروز میدان نمی‌شود، دنیاطلبان و انسان‌های دودل و کسانی که فریب معاویه را خورده بودند لشکر امام حسن(ع) را تشکیل می‌دادند از همین جهت ایشان راهی جز صلح نداشتند.

 

آیت الله سبحانی بیان کرد: دین مقوله‌ای است که با آسمان و عالم وحی ارتباط دارد،مسلک ساخته دست خود افراد است به‌عنوان‌ مثال بهائیت یک مسلک است و نمی‌توان آن را یک دین دانست.

 

وی با بیان اینکه اگر امام حسن مجتبی(ع) به جنگ ادامه می دادند اسلام به خطر می‌افتاد،افزود: اگر یک فرمانده کل دارای مدیرانی باشد که اهداف عالیه را به انگیزه های مادی بفروشند، نمی تواند کار به جایی ببرد.

 

مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرد: خداوند در سوره  بقره می فرماید یکی از دسیسه های منافقان این بود که پیامبر(ص) و مسلمانان را مورد استهزاء قرار می‌دادند و در ظاهر با آنها ابراز دوستی کرده و در باطن دشمنی می‌ورزیدند.

 

کد خبر 791808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha