به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، این معاونت درصدد است با حمایت از طرح هایی از این دست ضمن توسعه تولید و فروش صنایع دستی و نیز رونق گردشگری به «محرومیت زدایی» از طریق توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی و نیز کمک به توانمندسازی زنان و دختران به ویژه زنان سرپرست خانوار بپردازد.
شرایط حال حاضر اقتصادی کشور بیانگر این است که توسعه تولید و فروش صنایع دستی و رونق گردشگری بر بستر فناوری های نوین ارتباطی می تواند منجر به ارزآوری و نیز افزایش نشاط اجتماعی از طریق ترویج بستههای سفر ارزان برای تمامی خانواده ها در تمامی سطوح باشد.
یافته های پژوهشی «شتاب دهنده تخصصی سی سو تِک مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علامه طباطبائی » در حوزه صنایع دستی و گردشگری که به شیوه میدانی و مستند در بیش از ۷۰ روستای پایلوت این طرح یعنی استان هرمزگان به دست آمده است بیانگر این است که رونق گردشگری و صنایع دستی با توجه به ظرفیت های بی نظیر ایران عزیز با تکیه بر توانمندی های زنان و جوانان در این حوزه ونیز به کارگیری بسترهای نوین ارتباطی می تواند راه موثری جهت کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی و مقابله با تحریم ها باشد.
معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با تلاش در جهت توسعه کسب و کارهای خرد و حمایت از زنان و خانواده به این مهم جامعه عمل می پوشاند
نظر شما