به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، کارگاه آموزشی تحلیلی «گام دوم انقلاب» در سالن کنعانی علوم پزشکی یاسوج به میزبانی گروه معارف علوم پزشکی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
حجت الاسلام مسعود داستار در این کارگاه آموزشی، گفت: «گام دوم انقلاب» با چشم روشنی، امید و اتکا به خداوند متعال با تکیه بر چهل سال پایداری انقلاب بر آرمان ها بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اظهار داشت: مردم کشور ما در مقایسه با دیگر انقلاب ها و اهداف آنها مستحکم و پابرجا بر روی ارزش ها و اصول نظام و انقلاب ایستاده اند.
وی یادآور شد: در این رابطه یکی از مهم ترین جهات انقلاب اسلامی، مقدمه سازی برای انقلاب جهانی خورشید ولایت عظمی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه شریف) است.
حجت الاسلام داستار خاطرنشان کرد: بزرگان انقلاب «بیانیه گام دوم انقلاب» را جهت تمدن سازی به سمت اهداف والا پایه گذاری کرده که سبب انقلاب درونی، انقلاب در اهداف، افکار، حرکت به سمت آرمان خواهی، عدالت طلبی و عزت خواهی خواهد شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در ابتدای انقلاب دغدغه دشمن پیگیری دلیل حمله به سفارت آنها بود، اما اکنون دامنه انقلاب جهان را در نوردیده است.
وی اذعان داشت: از طرفی کسانی نظیر اسرائیل می خواهند که به مرزهای آنها نزدیک نشویم، اما در حال حاضر اشراف کامل به آن رژیم وجود دارد.
داستار ابراز داشت: باید گفت دامنه انقلاب اسلامی در کشورهای همسایه و همچنین کشورهایی نظیر کشمیر هند یک انقلاب کوچک را وجود آورده است، بنابراین در این راستا گام نخست انقلاب به خوبی برداشته شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: برای نظام سازی باید مبانی را پیاده سازی کرد که یکی از ارکان آن، سکانداری بوده که در وجود امام (رضوان الله تعالی علیه) و امروز در وجود رهبر انقلاب تجلی دارد.
وی با اشاره به اینکه در ۲۲ بهمن سال گذشته رهبر انقلاب «بیانیه گام دوم انقلاب» را پیاده کردند، گفت: پنج مرحله برای تمدن سازی وجود دارد که می توان به انقلاب سازی و نظام سازی، حکومت و دولت اسلامی به معانی عام که تمام قوا و ارکان اجرایی باید در راستای اهدافی که برای آن ترسیم شده حرکت کرد.
داستار اذعان کرد: گام های بعدی جامعه اسلامی وجود گل سرسبد هستی امام عصر (عجل الله تعالی فرجه شریف) و تمدن اسلامی خواهد بود که در این راه باید مطالبات مردمی وجود داشته باشد و کسی جز جوانان این موضوع را نمی توانند محقق کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تاکید کرد: یکی از علت های ماندگاری انقلاب نسبت به دیگر انقلاب ها مانند انقلاب الجزایر و فرانسه که آنها یا اصلا باقی نماندند یا آرمان های آنها و انقلابیون آنها بلعیده شد، نمونه آنها انقلاب الجزایر را می توان اشاره کرد.
وی دلیل ماندگاری انقلاب اسلامی ایران را در این دانست که آرمان های انقلاب با فطرت های انسانی همراه بوده و کهنه نخواهد شد.
داستار یادآور شد: رهبر معظم انقلاب بر همین اساس به جوانان مختلف اروپایی نامه ای از ارزش های انقلاب نوشتند، این انقلاب بدون پیشینه بود، هرچند انقلاب هایی نظیر مارکسیستی وجود داشت، اما آنچه که در اسلام بود در آنها نبود و از طرفی تمدن سازی و اسلامیت در آنها نبود؛ بنابراین نمی توان از آنها الگو گرفت.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: عناوین انقلاب و برکات آن شامل ثبات، امنیت و حفظ تمامیت ارضی ایران، روشن شدن موتور پیشران کشور در ابعاد علمی و فرهنگی، مشارکت مردمی و مسابقه خدمت رسانی، ارتقاء بینش سیاسی مردم، حرکت کردن در جهت عدالت که البته با عدالت آرمانی فاصله دارد و افزایش چشمگیر معنویت است.
وی به بعد معنوی انقلاب اسلامی در ایران اشاره کرد و گفت: یکی از بعدهای معنویت در انقلاب را می توان در سیل اخیر نام برد که مردم و مسئولان در این قضیه حضور پیدا کرده، از طرفی معنویت یعنی برجسته سازی ارزش های معنوی و سوق دادن مردم به سمت این ارزش هاست.
داستار اظهار داشت: از طرفی جهت نظام اسلامی در مقایسه با دیگر نظام ها روشن شده که می توان یکی از این جهت ها را اخلاص نامید.
این مسئول خاطرنشان کرد: به عنوان مثال خدمت فراوان در دیگر کشورها و همچنین توسط سلبریتی ها انجام می شود که باید گفت، آیا برای برجسته سازی بوده یا بر اساس اخلاص است و چون بر اساس ارزش های معنوی و اخلاص نیست، بنابراین تاثیرگذار نخواهد بود.
وی گفت: امروز فکر را باید جهت داد، بنابراین در سرفصل «گام دوم انقلاب» به علم، عدالت و اقتصاد به ترتیب اشاره شده که افکار به سمت معنویت و اخلاق سمت و سو داده شود.
داستار به بعد اخلاق در «بیانیه گام دوم انقلاب» اشاره کرد و گفت: در بعد اخلاق یعنی رعایت فضیلت هایی چون خیرخواهی، کمک به نیازمندان و سایر خصوصیات اخلاقی که با جهت دادن به افکار می توان آنها را پیاده کرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: وجدان انقلابی در تمدن سازی نقش به سزایی دارد، در کشورهای دیگر افراد بیش از ۴۰۰ مرتبه کنترل می شوند اما اثرگذار نیست، ولی این وجدان اخلاقی و ایجاد و میل سازی به سمت اخلاق است که آنها را کنترل خواهد کرد.
نظر شما