حسین امینی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان تکاب در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: با نام گذاری سال 98 به رونق تولید توسط مقام عظمای ولایت، در تلاش هستیم از تمام ظرفیت ها برای انجام این مهم استفاده کنیم.
وی افزودک یکی از ظرفیت های بزرگ شهرستان تکاب برای رنق بخشیدن به اقتصاد منطقه، صنعت فرش دستباف افشار تکاب است که شهرت جهانی دارد.
این مسئول با بیان اینکه 6 هزار و 500 نفر در این شهرستان در شغل قالی بافی مشغول هستند، خاطر نشان کرد: فرش افشار تکاب با طرح های زیبا و به دلیل استحکام بالا به فرش آهنینی تکاب در سطح جهانی شهرت دارد ولی با رکود موجود در بازار فرش چراغ تولید فرش دستباف افشار تکاب این روز ها کم نور شده است.
امینی تصریح کرد: در حال حاضر 2 کارگاه قالیبافی متمرکز در شهرستان تکاب در حال فعالیت هستند که بهترین مکان برای اشتغال زایی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان تکاب ادامه داد: در جهت افزایش نیروی کار و اشتغال زایی و رفع محرومیت قشر نیازمند جامعه پیشنهاد به کار گیری مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی داده شد که با استقبال این 2 کارگاه قالیبافی همراه بود و این کارگاه ها آمادگی خود را برای آموزش و اشتغال مددجویان اعلام کردند.
وی اظهار داشت: در نظر داریم بیش از 200 نفر از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی به صورت رایگان دوره های آموزشی و مهارت آموزی را گذرانده و با توجه به حفظ و توسعه صنعت قالی بافی و فرش افشار تکاب نیرو های متخصص را به این حوزه اشتغال راهی کنیم.
امینی گفت: در این زمینه همکاری هایی با کمیته امداد و بهزیستی شهرستان تکاب در جهت شناسایی و معرفی زنان سرپرست خانوار و افراد متقاضی تحت پوشش آغاز کرده ایم.
این مسئول در آخر یادآور شد: خود کفایی مالی خانوار های تحت پوشش و ایجاد اشتغال برای آنها از دیگر اهداف این طرح است.
نظر شما