به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، «قاسم سلیمانی دشتکی»، در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران این استان با محوریت پیشگیری از حریق و گذر از پیک مصرف برق، اظهار کرد: بارشهای کمنظیر امسال پوشش گیاهی زیادی در استان شکل داده است که باید برنامهریزی مناسبی برای جلوگیری از حریق در این پوشش گیاهی انجام داد.
وی، بابیان اینکه همین پوشش گیاهی در فصل تابستان باید بهخوبی مدیریت شود که تبدیل به حریق و بحران ثانویه نشود، ابراز کرد: اطلاعرسانی به مردم، فرهنگسازی در راستای عدم روشن کردن آتش در جنگلها در هنگام حضور مردم در دامن طبیعت و انجام امورات پیشگیرانه نقش مهمی در راستای جلوگیری از حریق در این پوشش گیاهی خواهد داشت.
استاندار ایلام، بابیان اینکه استان ایلام ازنظر جغرافیایی مستعد سیل است، افزود: مجموعه عوامل ستاد بحران در پیشگیری قبل سیل وامداد رسانی بعد از سیل سنگ تمام گذاشتند و بعد از سیل صدای ایلام را به گوش ایران رساندیم و تعداد زیادی از مسئولان ارشد کشوری و لشکری به ایلام آمدند و از نزدیک از مناطق سیلزده استان بازدید کردند.
سلیمانی دشتکی، هماکنون زمان تخصیص اعتبارات ناشی از سیل به استان است، یادآور شد: دستگاههای اجرایی مرتبط در قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده باید مواظب باشند که اگر سامانه سجاد را بهموقع بارگیری اطلاعاتی نکنند اعتباری به استان تعلق نمیگیرد.
وی، تصریح کرد: از همه دستگاههای اجرایی مرتبط در قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده استان میخواهم که بهموقع اطلاعات را وارد سامانه کنند، دستگاههای ذیربط، مجموع خسارتهای واردشده به مناطق سیلزده استان را بی کموکاست وارد این سامانه کنند.
استاندار ایلام، بابیان اینکه کار خدمترسانی به مناطق سیلزده نبایست تحت هیچ شرایطی تعطیل و متوقف شود، خاطرنشان کرد: ستاد بازسازی و نوسازی و کمیتههای مربوطه بهموقع کارها را انجام دهند و نگذارند کاری پشت گوش بیافتد، نگذارید همه کار خوب و ارزشمندی که در مراحل قبل و حین و بعد از سیل انجامشده با وارد نکردن اطلاعات از بین برود.
نظر شما