کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در عمل به رونق تولید کمک می‌کنند

حجت‌الاسلام ستاری با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با کارآفرینی و خرید از کالاهای داخلی برای مصارف خود، در عمل از شعار رونق تولید حمایت می‌کنند، گفت: مساجد در جریان وقوع سیل از پایگاه‌های خودجوش در جمع‌آوری کمک‌های مردمی بودند.

حجت ‌الاسلام «یونس ستاری» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه مشکلات معیشتی و گرفتاری های اقتصادی سازمان ها و دستگاه های مختلف موجب شد مقام معظم رهبری برای چندمین سال پیاپی، شعاری با موضوع اقتصادی را برای سال ۹۸ انتخاب کنند، بیان کرد: اقتصاد مقاومتی و مولفه های مختلف آن از جمله رونق تولید، حمایت از کالای داخلی و ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی، بهترین راهکار برای حل مشکلات کشور در حوزه اقتصاد است.

 

امام جماعت مسجد حضرت رقیه (س) تصریح کرد: مساجد همه ساله بلافاصله پس از طرح شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به گفتمان سازی درباره آن از طریق تبلیغات محیطی و برگزاری نشست ها و همایش های تبیینی و ترویجی اقدام می کنند.

 

وی افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز که خاستگاه انقلابی و مردمی دارند، به دلیل ایجاد کارآفرینی و خرید از کالاهای داخلی برای مصارف خود، در عمل از شعار رونق تولید حمایت می کنند.

 

ستاری تاکید کرد: مرکز رسیدگی به امور مساجد و ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و سایر نهادهای مربوط با حوزه مسجد، باید برنامه ای مدون به منظور یک سان سازی و ایجاد انسجام میان مساجد برای حمایت همه جانبه و کاربردی از رونق تولید تدوین و در اختیار ائمه جماعات و سایر فعالان این خانه های خدا قرار دهند.

 

وی بیان کرد: مساجد پس از وقوع سیلاب های اخیر در استان های گلستان، لرستان خوزستان در اقدامی خودجوش کمک های غیر نقدی و نقدی زیادی را جمع آوری کردند تا اینکه با آغاز طرح «هر مسجد، یک خبرنگار» به این فعالیت مساجد، انسجام بخشید، بنابراین در حوزه جریان سازی درباره شعارهای سال نیز باید از سوی سازمان های مربوطه، اقداماتی در راستای ایجاد هماهنگی بیشتر میان مساجد انجام گیرد.

 

امام جماعت مسجد حضرت رقیه(س) خاطرنشان کرد: موازی کاری در حوزه های مختلف از جمله در حوزه فرهنگ، یکی از مشکلات بزرگ و تمام نشدنی در کشورمان است به طوری که گاهی برخی از برنامه ها با محتوای تقریبا یکسان را دستگاه های مختلف انجام می دهند، امیدواریم با برگزاری جلسات هم اندیشی میان مسئولان سازمان های متولی و پشتیبان مساجد، این وضعیت یک بار برای همیشه برطرف شود.

 

یادآور می شود، مسجد حضرت رقیه(س) در کیانشهر تهران، خیابان ابراهیمی واقع شده است.

کد خبر 790128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha