به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری، «عباسعلی نجفی» امروز (25 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه راه های مازندران در سیل روزهای پایانی سال دچار خسارت شدند، گفت: سیل به جاده های اصلی، فرعی، راه های روستایی و پل ها در مازندران خسارت وارد کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران از خسارت 296 میلیارد تومانی سیل به راه ها در مازندران خبر داد و افزود: راه های مرکز و شرق مازندران بیشتر از دیگر مناطق دچار خسارت شدند که با تلاش نیروهای راهداری تمامی این محورها بازگشایی شده است.
نجفی با اشاره به اینکه 94 دستگاه پل و آبراه های جاده ای در مناطق بالادست و پایین دست مازندران در سیل تخریب و یا دچار خسارت شدند، خاطرنشان کرد: پل بالارستم شهرستان قائمشهر که در سیل اخیر تخریب شده بود در حال حاضر پروژه عمرانی آن 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه سیل اخیر بیشتر به جاده های شریانی استان مانند محور سوادکوه، هراز و ساری به کیاسر خسارت وارد کرده است، عنوان کرد: جاده های بالادست هزارجریب نکا و بهشهر و همچنین جاده های بالادست میاندورود در سیل اخیر دچار رانش و ریزش کوه شدند.
نجفی از آسیب دیدن 796 نقطه از جاده های مازندران در سیلاب اخیر خبر داد و بیان کرد: سیل اخیر به اندازه ای بود که تجهیزات راهداری مازندران جوابگوی خرابی ها برای بازگشایی جاده ها نبود و در جریان این سیلاب 80 دستگاه ادوات سنگین راهداری از بخش خصوصی اجاره کردیم.
وی با بیان اینکه 30 درصد ماشین آلات راهداری مازندران باید تعمیرات شوند و همچنین نیازمند تجهیزات و ادوات جدید برای مقابله با حوادث طبیعی مانند زلزله هستیم، خاطرنشان کرد: جاده های مازندران به خاطر تردد بالا از اهمیت زیادی برخوردار است و برای نگهداری آن در حوادث طبیعی نیازمند خرید تجهیزات جدید هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران بر ضرورت نگاه ملی برای برطرف کردن خسارت های وارده سیل به جاده های استان تاکید کرد و گفت: اعتبارات ستاد بحران مازندران پاسخگوی نیاز جاده های خسارت دیده استان نیست و برای برطرف کردن آن باید توجه ملی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ایمن سازی محور گهرباران در شهرستان میاندورود اشاره کرد و گفت: بخشی از پروژه تعریض محور گهرباران در حال انجام است که باید توسط پیمانکار ایمن سازی شود و اداره کل راهداری مسئولیت نگهداری جاده را برعهده دارد.
نجفی با بیان اینکه 10 هزار و 400 کیلومتر راه در مازندران وجود دارد که این اداره کل باید از آنها نگهداری کند، افزود: با توجه به کمبود اعتبارات سال گذشته بیش از 57 کیلومتر نیوجرسی در جاده های استان نصب و بیش از 3هزار و 900 کیلومتر خطکشی در محورهای مازندران انجام شده است.
نظر شما