به گزارش خبرگزاری شبستان، هشتمین نشست قرارگاه فرهنگی حمایت از سیلزدگان کشور عصر سه شنبه، ۲۴ اردیبیهشت۹۸ در مجتمع محراب مرکز رسیدگی به امور مساجد برگزار شد.
اجرای ویژه برنامه «مادر امت» در سالروز وفات حضرت خدیجه(س)
بر اساس این گزارش، «سعید اوحدی» در تشریح برنامههای این قرارگاه در ماه مبارک رمضان از برگزاری ویژه برنامهای با عنوان «مادر امت» خبر داد و گفت: این ویژه برنامه برای نخستین بار در کشور اجرا می شود.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران افزود: امید است که در ضمن این همایش که ساعت ۱۰ صبح پنجشنبه، ۲۶ اردیبهشت در میدان آئینی امام حسین(ع) برگزار میشود، کمک های خوبی برای سیل زدگان جمع و ارسال شود.
وی با بیان اینکه یک هفته قبل از آغاز ماه مبارک رمضان بزرگترین همایش خیرین مدرسه ساز برگزار شد، اظهار کرد: در این همایش با کمک مردم ۲۵۰ میلیارد تومان در یک شب برای ساخت مدرسه در مناطق سیل زده جمع شد. حدود ۱۵۰۰ مدرسه در این مناطق آسیب یا خسارت جدی دیده و۲۷۰ مدرسه هم ۱۰۰ درصد تخریب شده اند.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ادامه گفت: علاوه بر این، همایش ویژهای از ۲۵ ماه مبارک رمضان در پردیس ملت برگزار و با مشارکت هنرمندان فاخر کشور آثار تجسمی آنان و آثار ورزشی مدال آوران المپیک به عنوان «خانه خوبان» به نمایش گذاشته میشود. عواید حاصل از این برنامه نیز برای تجهیز مدارس مناطق سیلزده هزینه میشود.
در ادامه این نشست «رضا رویت» از موج جدید مشکلات فرهنگی و اجتماعی در مناطق سیل زده خبر داد و گفت: بسیاری از مردم این مناطق هم اکنون با مشکلاتی غیر از مسائل خورد و خوراک روزمره دست و پنجه نرم میکنند.
مدیر بنیاد ملی خانواده افزود: موضوع کنکور، ازدواج هایی که با وقوع سیل سر نگرفت، مسائل روحی و اجتماعی که به تازگی خود را نشان میدهند، نیاز اعزام نیروهای متخصص و کمک های فرهنگی به این مناطق را بیش از پیش کرده است.
نماینده کمیته ملی المپیک هم در نشست قرارگاه فرهنگی حمایت از سیلزدگان از برنامه های آتی کمیته ملی المپیک در راستای کمک به سیل زدگان گفت.
کمبود یک فرماندهی واحد در مناطق سیل زده
همچنین، حجت الاسلام «سید ناصرالدین نوری زاده» در هشتمین نشست قرارگاه فرهنگی حمایت از سیلزدگان کشور ،گفت: خدا را شاکر هستیم که در حوزه ماموریتی خود میتوانیم یک قدم برای مردم عزیز برداریم.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران با اشاره به بازدید خود از مناطق سیل زده، بیان کرد: هر سازمانی باید از وضعیت نسبی خود برای انجام کارها استفاده میکند. باید شبکه کمک رسانی به مناطق زلزله زده را با توجه به قابلیت های هر سازمان شکل داد. این که هر سازمانی هر کاری که به ذهنش میرسد انجام دهد، موجب ناهماهنگی در فرایند کمک رسانی می شود.
با اشاره به اینکه در مناطق سیل زده، در برخی حوزه ها بیش از آن چیزی که نیاز بود هزینه شد و برخی حوزه ها همچنان مغفول ماند، گفت: در بازدید از مناطق سیل زده، نبود فرمانده واحد و یک عملیات منسجم کاملا مشهود بود.
بنابر گزارش پایگاه تخصصی مسجد، وی افزود: متاسفانه ما برای حوادث غیرمترقبه تمرین خوبی نداشتیم. قرارگاه فرهنگی برای حمایت از سیل زدگان به نوعی یک تمرین برای بحران های پیش رو است.
وی بیان کرد: هماهنگی بین دستگاه هایی که به مناطق زلزله زده کمک می کنند و ایجاد یک فرماندهی واحد باید به سرعت صورت پذیرد. ظرفیت مردمی ظرفیت بیبدیلی است. لذا هماهنگی و مدیریت این ظرفیت باید هرچه سریع تر صورت گیرد تا از کمک های ارسال شده بهترین استفاده حاصل شود.
نوری زاده گفت: هیچ جریانی بدون حضور مردم در صحنه نمی تواند کاری از پیش ببرد.
بنابر گزارش پایگاه تخصصی مسجد، در این نشست رئیس و معاونین مرکز رسیدگی به امور مساجد، مسئولین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، معاونت اجتماعی پلیس پایتخت، مدیر کل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، مجمع خیرین مدرسه ساز، بنیاد ملی خانواده، سازمان صدا و سیما، کمیته ملی المپیک و موسسه فرهنگی طلوع نسل نور و جمعی از فعالان فرهنگی حضور داشتند.
یادآور می شود، در این قرارگاه ۱۲ سازمان حضور دارند و نشستهای این قرارگاه هفتهای یکبار به طور منظم برگزار میشود. در این نشست مقرر شد تا سازمان های شرکت کننده موج تازه ای از کمکهای فرهنگی به مناطق سیل زده ارسال کنند.
نظر شما