رحیم مخدومی، نویسنده و دبیر جشنواره بین الملی داستان و خاطره فتنه در گفتگو با خبرنگار شبستان، با بیان اینکه در حال حاضر آثار ارسال شده به این جشنواره در مرحله نهایی داوری هستند، گفت: اختتامیه جشنواره داستان فتنه روز بیست و چهارم دی همزمان با سالروز شهادت عمار یاسر در جنگ صفین در پیشوای ورامین برگزار می شود.
وی افزود: از نظر حجمی بعد از اعلام فراخوان در سه حوزه داستان کوتاه، داستانک و خاطره آثار متعددی دریافت کردیم که پس از داوری نهایی، در هر بخش سه برگزیده خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: همزمان با فراخوان این داستان، برای هماهنگی و آمادگی بیشتر، تیمی حرفه ای برای برگزاری کلاس های خاطره نویسی تشکیل دادیم و از آنها خواستیم سراغ افرادی بروند که در این زمینه، صاحب خاطره هستند و با مصاحبه خاطرات آنها را جمع آوری کنند که این خاطرات جمع آوری شده و منتشر می شود.
وی در ادامه از رونمایی سه اثر از خاطرات این افراد خبر داد و یادآور شد: این کتابها محصول فراخوان داستان و خاطره فتنه هستند که روز 24 دی رونمایی می شوند.
این خاطره نویس دفاع مقدس در ادامه خاطر نشان کرد: با وجود اینکه امسال اطلاع رسانی ما کم بود، اما اولین دوره جشنواره با استقبال خوبی مواجهه شد، تلاش می کنیم در سال های آینده به صورت مفصل تر به این مسئله بپردازیم تا گام دوم ما منجر به تولید آثار فاخر در این حوزه شود.
مخدومی در ادامه 9 دی را نقطه عطف و سرنوشت ساز در تاریخ ایران خواند و اظهار کرد: این روز، روز تاریخی واکنش مردم ایران در برابر فتنه گران است از این رو اصحاب قلم نیز باید در صف نخست قرار گیرند و نقش خود را ایفا کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: هنرمندان متعهد نباید از جریان های مختلف جامعه غفلت کنند، بلکه باید نسبت به این رویدادها حساس باشند، در این فراخوان نیز آن گونه که باید هنرمندان بنام شرکت نکردند اما هنرمندان گمنام حضوری چشمگیر داشتند.
وی گفت: دامنه جشنواره داستان و خاطره فتنه باید گسترده شود و هنرمندان آثار دفاع مقدس بیشتر در این جشنواره نقش ایفا کنند چرا که در حال حاضر حال قابل توجهی در این باره صورت نگرفته است و این عرصه نیاز به کار فرهنگی بسیاری دارد.
پایان پیام/
نظر شما