اتاق فکر بانوان و خانواده در خراسان جنوبی تشکیل شود

خوش خبر با تاکید بر ضرورت تشکیل اتاق فکری برای برنامه ریزی در حوزه بانوان و خانواده با حضور دانشگاهیان و دستگاه‌های تخصصی و نظارتی، گفت: کارهای فرهنگی در حوزه زنان باید در راستای تقویت بنیان خانواده باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «ناصر خوش خبر» امروز (24 اردیبهشت) در کارگروه زنان و خانواده استان با انتقاد از نحوه برگزاری این جلسه، اظهار کرد: با این نوع اداره جلسه شخصاً مخالف هستم و هیچ توجیهی برای من ندارد و با سیاست‌های ذهنی‌ام بسیار تفاوت دارد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر ضرورت تشکیل اتاق فکری برای برنامه ریزی در حوزه بانوان و خانواده با حضور دانشگاهیان و دستگاه‌های تخصصی و نظارتی، گفت: همه ما پشت این میز نشسته‌ایم که جامعه هدف خود را دقیق بشناسیم و با کارشناسی و برنامه ریزی صحیح کارهای خود را بر مبنا علمی و تخصصی و حرکت جهادی دنبال کنیم.

 

خوش خبر با بیان اینکه سیاست های دولت در این جلسه این نیست که فقط بگویم کارها را انجام دادیم، افزود: باید این کارها با شناخت و هدف دنبال شود لذا باید بررسی از اقدامات گذشته انجام شود که آیا به هدف‌گذاری‌ها در حوزه زنان و خانواده در استان نزدیک بودیم؟ و میزان انحراف از هدف‌گذاری مشخص شود.

 

وی با اشاره به اینکه نباید در این کارگروه بسیار مهم فقط به ارائه گزارش اکتفا شود، ادامه داد: اگر نتوانم در زمان تصدی خودم روی شرایط موجود حرکت به جلو داشته باشم باید حداقل شرایط مطلوب موجود را حفظ کنم.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی خطاب به مدیران عضو کارگروه بانوان و خانواده، تاکید کرد: باید حتما در جلسات شخصاً شرکت کنند و رودربایستی با هیچ کسی نداریم و اینجا کار عملیاتی ملاک است.

 

خوش خبر با بیان اینکه انتظار است دستگاه های اجرایی برای سال 98 برنامه ‌های تخصصی خود در حوزه امور بانوان و خانواده را به استانداری ارسال کنند، گفت: باید مولفه شناخت و برمبنای آمار و ارقام در این برنامه ها رعایت شود و برنامه‌ریزی با روش علمی باشد.

 

به گفته وی در خانواده ایرانی و اسلامی با ویژگی‌های خاص خود ارزش ها، اخلاق، تربیت، قانون و حقوق زن در آن وجود دارد و آموزش و پرورش در این راستا باید برنامه داشته باشد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه زنان دارای مسائل و مشکلات خاص خودشان هستند، افزود: آقایانی که برنامه‌ریزی می‌کنند باید خود را در جایگاه نقش زنان ببینند که چه تاثیری در خانواده دارد؛ اگر همه مردان جمع شوند 24 ساعت اداره خانواده را به آنان بدهند اصلاً نمی توانند، و بسیار سخت است.

 

خوش خبر تاکید کرد: باید در حوزه زنان و خانواده خالصانه و جهادی تلاش شود چرا که با این امر فرزندان ما سالم، پویا، مطالبه‌گر و با اعتماد به نفس خواهند بود و با سربلندی و اقتدار در تمام عرصه ها از نظام اسلامی دفاع خواهند کرد همچنان که مادارن شهدا در دهه 50 و 60 این مهم را انجام دادند و انقلاب ثمره خون شهداست.

 

وی با اشاره به اینکه احساس می شود که در برخی از جاها ریزش داریم، گفت: نباید صرفاً آمار یک سال ارائه شود بلکه باید روند آن در سالهای گذشته بیان شود تا میزان پیشرفت و تنزل در این حوزه مشخص شود.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه در کارگروه زنان و خانواده نباید جزیره ای عمل شود، تصریح کرد: اگر سازمانی برنامه‌ای خوبی دارد باید همه کمک کنیم تا این برنامه تاثیرش را بر مردم داشته باشد و سیاست دولت این است که خانواد‌های ایرانی با نشاط و امید باشند.

 

خوش خبر با تاکید بر اینکه کارهای فرهنگی در حوزه زنان باید در راستای تقویت بنیان خانواده باشد، عنوان کرد: باید زمینه حضور به حق زنان در عرصه های فرهنگی و اجتماعی فراهم شود و در بحث بکارگیری نیروها در مسئولیت‌ها باید به زنان توانمند و متخصص که می‌توانند کمک کار سیاست‌های دولت باشند توجه شود.

 

وی با اشاره به اینکه باید تقویت مشارکت مدنی و اعتماد به نفس در زنان در برنامه های دستگاه های اجرایی لحاظ شود، گفت: اقتصاد محور بسیاری از کارها است و در سال رونق تولید باید این مهم در برنامه‌های حوزه زنان دیده شود.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه باید بستر لازم برای کار قانونمند زنان کارگر و کارآفرین فراهم شود، افزود: باید حوزه های کاری تعریف شود و در هر جلسه کارگروه باید یک حوزه  و یا زیرحوزه که آمادگی لازم را داشته باشد گزارش کار ارائه دهد.

 

خوش خبر بیان کرد: محوری‌ترین کار در کارگروه بانوان و خانواده باید رقم بخورد تا در مسائل سیاسی و امنیتی مشکل نداشته باشیم چرا که سنگ بنای فعالیت‌های یک کشور در خانواده‌ها شکل می گیرد.

 

به گفته وی جامعه هدف از برخی گفتمان و ادبیات‌ها بیزار است و استان خراسان جنوبی دارای ظرفیت های خاص است و با هیچ جایی قابل مقایسه نیست لذا باید استان و زنان این منطقه را با شرایط فرهنگی و اجتماعی و سختی های خاص خودش مقایسه کنیم.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: مبنای کار گارگروه زنان و خانواده باید علمی، حرکت رو به جلو و کارشناسی باشد چرا که انجام 10 عنوان برنامه هدفمند و قانونی تاثیرگذارتر از انجام 100 برنامه بدون هدف است.

 

کد خبر 789666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha