به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی» در گردهمایی مدیران و رابطین کانون های فرهنگی هنری مساجد که (23اردیبهشت) با عنوان «فرصت همدلی» در مصلای امام علی(ع) ساوه برگزار شد گفت: جوانان محور اصلی بیانیه گام دوم انقلاب هستند و رهبر انقلاب برای گام دوم ماموریتهایی از جمله تلاش برای توسعه و گسترش علم و پژوهش و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد را به آنها دادند.
امام جمعه ساوه افزود: با توجه به ظرفیتهای داخلی و جوانان متخصص کشور باید در گام دوم انقلاب کشور را به کمک نسل جدید به شرایط بهتری برسانیم و از این مرحله عبور کنیم.
وی با بیان اینکه وظیفه جوانان کشور است که کشور را به سوی یک جامعه آرمانی که با حکومتی اسلامی مطابقت دارد، پیش ببرند، ادامه داد: جوانان باید برای تحقق آرمانهای جمهوری اسلامی و ماموریتهای رهبر انقلاب برای آینده کشور از گذشتگان بیاموزند و تجاربشان استفاده کنند.
حجت الاسلام حسینی گفت: در مرحله دوم چهل سالگی انقلاب، تحقق دولت اسلامی و ایجاد تمدن نوین اسلامی که جامعه را به سوی ظهور آماده می کند و مرحله چهارم، نهضت جهانی اسلام با ظهور حضرت مهدی(عج) خواهد بود و ما در این مرحله ما گیر کردیم چون کسانی که باید دولت اسلامی را محقق می کردند اهلش نبودند و شعارش را هم ندادند و فقط از هوای تازه حرف زدند، بعضی ها هم از وسط راه رها کردند، دولت اسلامی که همه مردم انتظار دارند و مطالبه می کنند آن شاخصه هایی است امام علی(ع) برای سردمداران حکومت اسلامی تعیین کردند.
وی تصریح کرد: اگر می خواهیم دولت مهدوی محقق شود و ایران بر اساس قرآن و رسالت و در تراز دولت اسلامی حرکت کند اول باید از مساجد شروع کنیم در غیر اینصورت تمدن نوین اسلامی و کشور اسلامی را نخواهیم داشت و درجا می زنیم.
امام جمعه ساوه با بیان اینکه در بیانیه گام دوم حضرت آقا از جوانان زیاد صحبت به میان آورده اظهار کرد: نیروی جوان در روحیه جهادی و کار جهادی پیشتاز است به عنوان مثال اگر سپاه و ارتش و نیروی جوان این دو قشر نبودند کسی نمی توانست مسئله سیل اخیر در کشور را جمع کند، جوان انرژی دارد و آرمانگر است.
برخی ها با شعار جوان گرایی فقط نانش را می خورند
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: بحث اختلاس و رانت خوری که متاسفانه کشور با آن درگیر است با حضور نیروی جوان حق گرا و باانگیزه و با انرژی حل می شود، برخی ها با شعار جوان گرایی نان می خورند ولی مقام معظم رهبری با اعتقاد می گوید که جوان ها باید بیایند؛ این نیروها را باید مساجد تربیت کند خیلی ها از پایگاه مساجد برخواستند و مایه ابهت و افتخار میهن اسلامی شدند در عین حال هم برخی مساجد مانند مسجد ضرار کمین گاه انقلاب اسلامی هستند به جای اینکه محل انسجام اسلامی و مایه ابهت باشند تفرقه گر هستند و جوانان را از انقلاب دور می کند مسلمانان باید در مساجدی بروند که محل تعلیم و تربیت اسلامی است نه فقط محلی برای نماز و عبادت مسجدی در تزار اسلام است که مرکز صدور انقلاب و دفاع از نظام باشد.
از هفت راهبرد اساسی مقام معظم رهبری یکیش معنویت است که جای آن در مساجد است و اگر نیروهای مخلص به میدان نیامدند نا اهالان جای آنرا می گیرند، حضرت آقا چشم به جوانان مسجدی دوخته است.
در ادامه این مراسم از 7 نفر از برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآنی مدهامتان و ۴ نفر از مدیران فعال کانونهای مساجد که در زمینه های قرآن و نهج البلاغه و با ستاد نماز جمعه همکاری داشتند، تجلیل شد.
اجرای تواشیح احسان وضیافت افطاری از دیگر برنامه های این گردهمایی بود.
نظر شما