به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، «میرمحمد غراوی» در هجدهمین جلسه شورای هماهنگی مدیرت بحران استان که با حضور هیئت ویژه گزارش ملی سیلاب برگزار شد، افزود: اجرای این طرح و اقدامات پیش بینی شده در آن می تواند در کاهش خسارات ناشی از سیل بسیار موثر باشد.
سرپرست استانداری گلستان با بیان اینکه تصرف حریم بستر رودخانه ها به یکی از معضلات اصلی کشور تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه ها خواسته جدی ماست.
غراوی گفت: در همین سیلاب شاهد بودیم که زهکشی اراضی کشاورزی در تخلیه آب های دشت ها نقش بسیار موثری داشتند لذا اتمام زهکشی در سطح 280 هزار هکتار از اراضی استان مطالبه و درخواست جدی ماست.
وی همچنین با اشاره به سدهای نیمه تمام استان، تصریح کرد: اجرای سد نرماب، سد آقدکش، علاج بخشی سد وشمگیر، از جمله اقداماتی است که می تواند در کاهش خسارات ناشی از سیلاب و همچنین استفاده بهینه از نعمت الهی موثر باشد که نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است.
غراوی افزود: یکی از طرح های مهم ما اجرای طرح های آبخیزداری، آبخوانداری و احداث آب بندان هاست که لازم است با تخصیص اعتبارات ویژه انجام شود.
سرپرست استانداری گلستان گفت: در آخرین روزهای سال 97 استان حوادث مختلفی را تجربه کرد؛ از برف و کولاک شدید تا ریزش و مسدودی جاده ها در ارتفاعات، وزش باد شدید و باران که منجر به وقوع سیلاب شد که در همه این حوادث، همه دستگاه های اجرایی مرتبط با تمام توان پای کار بودند که از همه آنها قدردانی می کنم.
غراوی در پایان اظهار کرد: کمک و همیاری همه دستگاه های امدادرسان از قبیل سپاه، بسیج مردمی، ارتش، هلال احمر و ... در این سیلاب، صحنه های بسیار زیبایی از همبستگی ملی را خلق کرد که جای تقدیر و تشکر دارد.
نظر شما