برگزاری بیش از۵۰۰ جلسه گفتمان دانش آموزی در مدارس استان سمنان

حجت الاسلام علی شکری گفت: در سال تحصیلی جاری ۵۵۰ جلسه گفتمان دینی در سطح ۱۱۰ مدرسه استان برگزار شده است.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان ازسمنان، حجت الاسلام «علی شکری» در گفتگو با خبرنگاران با تأکید بر اهمیت تغذیه فکری صحیح نوجوانان و جوانان متذکر شد: روشنگری دینی باید سبب اصلاح رفتارهای اجتماعی شود و نتیجه آن این باشد که آسیب های اجتماعی کاهش یابد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر اینکه همان‌طور که در تعریف گفتمان آمده، واژه ای به معنای مجموعه یا دستگاهی بینشی محسوب می‌شود که از راه واژگان و گفتارهای نهادینه شده، بر ذهنیت‌ها اثر می‌گذارد اذعان کرد: برخی اوقات تأثیر آن گسترش می یابد همچنین باید در نظر داشت که گفتمان بر کل جامعه احاطه می یابد و یا بر دوره ای از تاریخ حاکم می‌شود.

 

شکری افزود: در بحث گفتمان‌های دینی مدارس نیز در ابتدا باید با نیاز سنجی درست و با ارائه مناسب و علمی محتوا به اقناع ذهن دانش آموزان دست یافت لذا می‌توان به نهادینه شدن آن در افکار و به تبع آن شخصیت دانش آموزان امید داشت که به طور حتم در چند سال آینده وقتی این دانش‌آموزان وارد صحنه کار و فعالیت‌های اجتماعی شدند این گفتمان‌ها فعالیت‌های این قشر را سمت‌دهی می‌کند و اینجاست که گفتمان‌ها تاثیر خود را بر جامعه، گذاشته است.

 

وی درخصوص عملکرد گفتمان‌های دانش آموزی تبلیغات اسلامی استان سمنان در سال تحصیلی ۹۷-۹۸، با اشاره به تعامل خوب این اداره کل و آموزش و پرورش، بیان کرد: بیش از هشت هزار دانش‌آموز استان سمنان مخاطب گفتمان‌ها دینی بوده‌اند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان افزود: این گفتمان‌ها با موضوعات اعتیاد، معضلات اجتماعی، سبک زندگی اسلامی، حجاب و عفاف، اقتصاد مقاومتی، احکام دینی، فضای مجازی و … برگزارشده است.

 

وی با بیان اینکه ۱۳۴ استاد و کارشناس بومی و غیر بومی رسالت تدریس در گفتمان‌های این اداره کل را برعهده داشته‌اند، ابراز کرد: ۲۳ مدرسه در شاهرود، ۱۶ مدرسه در سمنان، ۱۰ مدرسه در مهدی‌شهر، ۱۵ مدرسه در گرمسار و آرادان، ۱۰ مدرسه در میامی، ۲۰ مدرسه در دامغان و شش مدرسه در سرخه میزبانان این گفتمان‌های دانش آموزی بوده‌اند.

 

شکری گفت:  این گفتمان‌ها،با هدف ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان در راه خدمت به دین و پیروی از آموزه‌های دینی و هوشیاری در مقابله با تهدیدات و برنامه‌های ضد دینی دشمن  برگزار می شود.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بیان کرد: تلاش مجدانه تهاجم فرهنگی در عصر حاضر گمراه کردن افکار جوانان همراه با تضعیف اعتقادات و ایجاد شبهات فکری و در نهایت سیطره بر قدرت‌های رقیب است.

 

وی با تأکید بر اهمیت گفتمان‌های دینی در جامعه افزود: گفتمان دینی ریشه تاریخی دارد و در قرآن از آن به وضوح در شیوه رسالت انبیا تبیین شده است.

 

شکری با اشاره به اینکه این گفتمان‌ها دینی درمدارس در دو بخش دختران و پسران برگزار می‌شود،اظهارداشت: یکی از ویژگی‌های متمایز کننده گفتمان‌های دینی نسبت به سایر برنامه‌های فرهنگی و تربیتی در سطح استان، حضور والدین، اولیا و مربیان در این گفتمان‌ها هستند که آنها نیز مخاطب گفتمان‌ها قرار می‌گیرند طرحی که سابقاً در این سطح انجام نشده بود.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه این گفتمان‌ها دارای دو ویژگی خاص دیگر نیز هستند که یکی از آنها انتخاب اساتید و کارشناسان جوان و دیگری پرسش و پاسخ محور بودن این گفتمان‌ها است، تاکید کرد: وقتی برنامه‌ای به صورت گفتگو برگزار می‌شود قطعاً رغبت بیشتری برای دانش‌آموزان به وجود می‌آورد و لذا این گونه گفتمان‌ها با استقبال خوبی نیز از سوی دانش آموزان و مخاطبان روبرو می‌شود.

 

وی با اشاره به اهمیت برگزاری گفتمان‌های دینی در راستای پاسخگویی به شبهه‌های دینی جوانان و نوجوانان تصریح کرد: اجرای طرح ملی گفتمان‌های دینی در سطح مدارس و مساجد گام موثری برای رشد و پویایی دانش‌آموزان به شمار می‌رود.

 

به گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان اجرای گفتمان‌های دینی بهترین راه پاسخگویی به شبهه‌های نسل امروز است.

 

کد خبر 788869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha