به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علی خدادادی»، امروز (جمعه 20 اردیبهشت) در سخنرانى پیش از خطبه های نمازجمعه اهواز به مناسبت روز جهانی هلال احمر، ضمن تقدیر از حمایت های مردم از افراد آسيب دیده در سیل اخیر، اظهار کرد: پس از تشکیل صلیب سرخ در سال ۱۹۶۲، جمعيت هلال احمر در ایران ۹۷ سال پیش تشکیل شد.
مديرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان، افزود: تسکین آلام بشری، تلاش در جهت ایجاد صلح جهانی، تأمين احترام انسان ها و کمک به سلامت جامعه مهمترین اهداف جمعیت هلال احمر هستند که عوامل جمعیت در این مسیر گام برمی دارند.
وی اضافه کرد: با توجه به شرایط ويژه موجود دراستان، بیش از ۲۸ نوع حادثه از قبیل سیل، زلزله، ریزگرد و آتش سوزی در استان خوزستان رخ می دهد که این مسائل باعث شده که هلال احمر برنامه هایی را در دست داشته باشد که آمادگى مردم در مقابل بلایا افزايش دهد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس آمار اعلام شده، در حدود ۱۵ درصد از مردم آمادگی لازم را برای مواجهه با حوادث دارند و بیش از ۸۵ درصد از حوادث به شدت تأثيرپذیر هستند، تصریح کرد: ضريب تأثيرپذیری ما از حوادث هشت از ۱۰ است که این عدد باید به ۲ برسد.
خدادادی، عنوان کرد: در این راستا جمعیت هلال احمر دو طرح دادرس (دانش آموز آماده در روزهای سخت) و خادم (خانواده آماده در مخاطرات) را اجرا کرده که خوشبختانه بیش از ۴۰ هزار نفر آموزش های خودامدادی و دیگرامدادی را فراگرفته اند.
وی با بیان اینکه با برنامه ریزی مناسب زمینه این آموزش ها فراهم شده است، خاطر نشان کرد: کسانی که مایل به فراگیری کمک های اولیه هستند، می توانند به شعب جمعیت هلال احمر در سراسر استان مراجعه کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان، از اجرای طرح فطرانه در استان اشاره کرد و اذعان داشت: در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان طرحی به نام «فطرانه» اجرا می شود که علاوه بر کمک های مستمر به آسيب ديدگان از سیل، تهیه و توزيع بسته های غذایی، بهداشتی و زیستی را در بین سیل زدگان شامل می شود.
وی ابراز کرد: کسانی که مایل به مشارکت در این طرح هستند، تا ۲۵ ماه مبارک رمضان فرصت دارند اقلام اهدایی خود را به شعب جمعيت هلال احمر در سراسر استان تحویل دهند؛ این طرح از 25 ماه مبارک رمضان تا عید سعید فطر با توزیع بسته های فطرانه در مناطق سیل زده اجرایی می شود.
نظر شما