به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، مهدی اسحاقی، مسئول آموزش و پژوهش حوزه هنری اردبیل، با اعلام این خبر گفت: هنرجویان با مولفه های خاطره نویسی و مصاحبه، آشنا شده و به سراغ راویان خاطره خواهند رفت. روند مصاحبه و پیشرفت کار، زیر نظر اساتید کارگاه خاطره نویسی بررسی و بهترین شیوه برای تالیف، توسط هنرجویان ارائه خواهد شد.
وی افزود: در صورت تمایل هنرجویان، و با توجه به توانمندی در نوشتارها، از چاپ کتاب به صورت مستقل نیز حمایت خواهد شد.
اسحاقی گفت: این اقدام برای اولین بار در استان صورت خواهد گرفت و به دلیل محدود بودن ظرفیت دوره، اولویت حضور در کلاس ها، با هنرجویانی خواهد بود که در زمان مقرر ثبت نام کرده اند.
* * *
نشست تخصصی ویژه مدیران مراکز و موسسات قرآنی با حضور مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان، در اردبیل برگزار شد.
حجت الاسلام عزیز صابر، مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان اردبیل، در این نشست با اشاره به اهمیت توسعه فعالیت های قرآنی در جامعه و ضرورت ترویج نهضت قرآن آموزی در سطح وسیعی از استان، گفت: طی تعامل با مراکز و موسسات قرآنی اقشار مختلف مردم به خصوص جوانان با رشته های مختلف قرآنی آشنا شده اند.
وی به انعقاد تفاهمنامه فی مابین این اداره با آموزش و پرورش استان اشاره کرد و گفت: طی تعاملی که با اداره آموزش و پرورش صورت گرفته است تعداد 187 مدرسه قرآنی در قالب 400 کلاس آموزشی در سطح استان، فعالیت قرآنی انجام میدهند که در این راستا مربیان مجرب و متخصص قرآن جهت تدریس به این مدارس اعزام شده و طبق برنامه مدون دانش آموزان را با مباحث قرآنی آشنا می سازند.
مدیران مراکز و موسسات قرآنی نیز در سخنانی جداگانه ای، آمادگی خود را برای همکاری با دارالقرآن برای تدوین برنامه اعزام مربیان به مدارس قرآنی، اعلام کردند.
* * *
کارشناس فرهنگی بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، از برگزاری چهارمین جلسه ارکان اجرایی جمعیت بانوان فرهیخته در استان خبر داد.
سارا حقی، کارشناس فرهنگی بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل افزود: در پی برگزاری جلسات تخصصی ارکان اجرایی جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی، چهارمین جلسه این جمعیت با حضور معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی اردبیل برگزار شد.
حجت الاسلام هاشم بهشتی، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز گفت: جمعیت بانوان فرهیخته یک ظرفیت و پتانسیل دینی است که توانسته است با حضور اقشار تاثیر گذار مسائل دینی و فرهنگی را در جامعه تعمیق و گسترش دهد.
وی تصریح کرد: بانوان جمعیت از افرادی هستند که دارای مسؤلیت های فرهنگی و کارآمد در جامعه هستند و از زمانی که با سازمان تبلیغات اسلامی مرتبط شده اند و سازمان، مرکزی برای تجمع و تبادل نظر این عزیزان شده، ما شاهد تلاش بیشتر این افراد در حیطه کاریشان هستیم که خوشبختانه در قبال ماموریت های سازمان احساس مسؤلیت می کنند.
سارا حقی، دبیر جمعیت بانوان فرهیخته استان نیز در این نشست اظهار داشت: فلسفه وجودی جمعیت بانوان اینست که با نشست ها و تبادل نظرهایی که انجام می دهند، درحد توان آسیب هایی که بانوان استان را تهدید می کند شناسایی و احصا کرده و راهکارهای مناسب ارائه دهد، ما معمولا در مباحث گفتمان ها مخصوصا گفتمان هایی که با موضوع عفاف و حجاب برگزار می کنیم، بعضی ازاین بزرگواران به عنوان استاد گفتمان معرفی می شوند و پس از نظرسنجی ها، کاملا در کار خود موفق هستند، دربرگزاری گفتمان های دینی، سخنرانی و مشاوره های دینی و اجتماعی، بعضی از این عزیزان یاور ما هستند و در رابطه بافعالیت های فرهنگی و بالا بردن سطح آگاهی قشر عظیم بانوان، این جمعیت بازویی قوی برای ماهستند.
پایان پیام/
نظر شما