به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «بابک دینپرست» در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن جلسات استانداری قم برگزار شد گفت: واحدهای تولیدی و اقتصادی دارای مسئله به دو گروه دارای مشکل و بحرانی تقسیمبندی می شوند که خوشبختانه در استان قم واحد بحرانی دیده نمی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور ادامه داد: برای جلوگیری از رکود واحدهای تولیدی، تعامل دستگاههای مرتبط با بخش صنعت باید بیشتر شود.
وی تصریح کرد: با اجازه رهبر فرزانه انقلاب سال گذشته 30 هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی برای نوسازی واحدهای فرسوده صنعتی ابلاغ شد که از این میزان تسهیلات در نهایت 25 هزار میلیارد تومان جذب و 37 هزار واحد صنعتی از آن برخوردار شدند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور تأکید کرد: 143 طرح مشکلدار صنعتی در سطح کشور شناساییشده که 104 عدد از آنها را واحدهای نیمهتمام صنعتی تشکیل داده است.
وی ابلاغ سه هزار میلیارد تومان در سال گذشته از محل صندوق توسعه ملی به امر اشتغال را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: سهم قم از این اعتبارات 141 میلیارد تومان است و از این میزان تاکنون 106 میلیارد تومان تسهیلات در قم به مرحله پرداخت رسیده است.
دینپرست عنوان کرد: نرخ بیکاری قم در دو سال گذشته تفاوت ملموسی نداشته است، برای بهبود وضعیت اشتغال در قم باید به سراغ افزایش مشارکتهای اقتصادی بود، نرخ بیکاری در کشور به مرز 12 درصد رسیده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت ثبات در بازار و قیمت کالاهای اساسی گفت: در شرایط سخت امروز، بحث تنظیم بازار مساله بسیار مهمی است و باید تلاش ویژهای در ثبات قیمتها و تامین کالاهای اساسی صورت بگیرد.
نظر شما