اصل برائت در قرآن کریم مورد تاکید واقع شده است

عضو هیئت علمی کمیسیون حقوق بشر اسلامی منطقه شمال غرب کشور، گفت: در متون اسلامی و حتی در متون بین المللی یکی از اساسی ترین مصادیق حقوق بشر اصل برائت بوده که در قرآن کریم نیز صراحتاً بر این موضوع تاکید شده است.

بابک بابازاده، عضو هیئت علمی کمیسیون حقوق بشراسلامی منطقه شمال غرب کشور، با اشاره به جنجال آفرینی مضحک آمریکا علیه ایران در زمینه ترور سفیر عربستان، به خبرنگار شبستان گفت: با گذشت چندین روز از این اتهام افکنی تاکنون مدرکی از سوی آمریکا دال بر این موضوع ارائه نشده است.

 

وی ادامه داد: در متون اسلامی و حتی در متون بین المللی یکی از اساسی ترین مصادیق حقوق بشر اصل برائت می باشد که در قرآن کریم نیز صراحتا بر این موضوع تاکید شده است.

 

عضو هیئت علمی کمیسیون حقوق بشراسلامی منطقه شمال غرب کشور افزود:‌ در اصل 37 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز این اصل مورد تاکید بوده و در قوانین تمام کشورها نیز این موضوع رعایت شده است.

 

وی اظهار کرد: در اصلاحاتی که در قانون اساسی آمریکا در اولین کنگره این کشور در سال 1791 میلادی صورت گرفته نیز بر اصل برائت تاکید شده و این اصلاحات قانونی زیر بنای حقوق بشر آمریکا شناخته می شود.

 

وی با بیان اینکه آمریکا در اتهام زنی به ایران قوانین حقوقی خود را نیز نادیده گرفته و قوانین آمریکا صراحتا این نوع رفتار را رد می کند، تصریح کرد:‌ در قوانین آمریکا به صراحت ذکر شده که برای جرم دانستن و اتهام به یک شخص باید مدارک کافی وجود داشته باشد و در غیر این صورت اصل بر برائت است.

 

بابازاده، یادآور شد:‌ ادعای آمریکا در اتهام زنی بر علیه ایران بدون ارائه مدرک و رسانه ای کردن آن در مدت چند روز گذشته با چه مبنایی صورت گرفته است و تنها می توان بیان کرد که این اقدام آمریکا با هدف رسیدن به اهداف نامشروع خود در عرصه بین الملل بوده است.

 

وی تأکید کرد:‌ بر اساس قوانین بین المللی افترا به یک شخص دیگر بدون ارائه مدرک قابل طرح ورسیدگی در دادگاه است و دولت آمریکا باید در خصوص افترا و اتهام به یک کشور مستقل و آزاد در دادگاه های صالحه پاسخگو باشد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 78763

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha