غنیمت شمردن فرصت های ماه مبارک رمضان، عامل رسیدن به قرب الهی است

حجت الاسلام لرستانی، روزها و شب های ماه مبارک رمضان را فرصت رشد معنوی دانست و گفت:غنیمت شمردن این فرصت مبارک، انسان را به مقام قرب الهی می رساند.

حجت الاسلام« علی لرستانی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: در ماه مبارک رمضان بندگان میهمان خداوند متعال هستند.

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه شهرستان الیگودرز، اظهار داشت: معنای این میهمانی این نیست که فقط نسبت به خوردن و آشامیدن اهل رعایت باشند بلکه  معنایش این است که بندگان می توانند در این ماه مبارک رشد معنوی پیدا کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: روزه، دعا، راز و نیاز با خداوند و سایر عبادات در این ماه، موجب رشد معنوی خواهد رشد.

 

حجت الاسلام لرستانی، روزه و عبادت را عامل سازندگی روح دانست و خاطرنشان کرد: معنویت موجب ریشه کن کردن صفات رذیله و غرس درخت فضائل به جای آن، می شود.

 

وی با اشاره به اهمیت غنیمت شمردن فرصت ماه مبارک رمضان، تاکید کرد: بهره گرفتن از فرصت های معنوی ماه مبارک رمضان انسان را به مقام قرب الهی می رساند.


 حجت الاسلام لرستانی، خاطرنشان کرد: خداوند متعال گاهی فرصت هایی را و به تعبیر روایت نسیم هایی را در زندگی انسان قرار می دهد که انسان بایستی خود را در معرض این نسیم ها قرار دهد و الّا خسارتی می بیند که به آسانی قابل جبران نیست.



وی با بیان اینکه یکی از این فرصت های مبارک، روزها و شب های ماه مبارک رمضان است، تاکید کرد: این فرصت به اندازه ای مقدّس و با برکت است که پیامبر اکرم (ص) در مورد آن فرمودند مردم، ماه خدا با برکت و رحمت و آمرزش به شما رو کرده است، ماهی است که پیش خدا بهترین ماه است و روزهایش بهترین روزها و شب هایش بهترین شب ها و ساعاتش بهترین ساعت ها است.


حجت الاسلام لرستانی، تصریح کرد: یعنی مومنین می توانند در این ماه مبارک بوسیله عبادات و بندگی پروردگار  رشد معنوی خود را در زندگی تقویت کنند به مقام قرب الهی دست پیداکنند.

 

وی با تاکید به اینکه  فرصت کم نظیر شب های قدر، برای پیشرفت سیر و سلوک، بسیار مفید است، افزود: بندگان می توانند با استفاده از این ماه مبارک، بر نفس امّاره مسلط شوند و به جای اینکه خادم نفس اماره باشند، آن را تابع خود کنند. در این صورت، دنیا و آخرت آنان تأمین خواهد شد.


حجت الاسلام لرستانی، خاطرنشان کرد: بهترین عمل در ماه مبارک رمضان اجتناب از محارم الهی است.

 

وی تصریح کرد: همچنین رسول اکرم (ص) وقتی در خصوص فضیلت ماه مبارک رمضان سخن به میان می آورند، متذکر این مطلب می شوند که تا جایی خواب و دیگر اعمال روزه دار عبادت به حساب می آید که گناه نکرده باشد.


مسول نمایندگی ولی فقیه درسپاه شهرستان الیگودرز، اظهار کرد:  نکته ای که قبل از ماه مبارک رمضان باید رعایت شود کسب طهارت باطنی است  چرا که ماه رمضان ماه قرآن است وتنها کسانی به این حقیقت  پی میبرد  که دلشان پاک باشد.

 

وی با بیان اینکه ماه رمضان بهار عبادت است، افزود: همان طورى كه بهار در جسم انسان نشاط به وجود مى‏ آورد در ماه رمضان هم انسان بايد بر اثر عبادت نشاط روحى پيدا كند و اين ميسر نيست مگر اينكه انسان قبلا آمادگى پيدا كند و اين آمادگى در درجه اول توبه است.

 

حجت الاسلام لرستانی، ابراز کرد: ماه مبارک رمضان ماه طهارت و پاكى، و ماه تقوا و خودسازى است؛ ماهى كه مراحل قرب‏ الهى و سير و سلوك الى‏ الله را با گام‏هاى سريع و استوار مى ‏توان پيمود.


وی ادامه داد: شقی و بدبخت کسی است که در این ماه بزرگ از آمرزش الهی محروم بماندچرا که با گرسنگی و تشنگی خویش در این ماه، گرسنگی و تشنگی روز رستاخیز را باید بیاد آورد.

 

وی با بیان اینکه روزه تنها، نخوردن و نیاشامیدن نیست، افزود: برای رسیدن به مقام قرب الهی باید زبانمان را حفظ کنیم و چشم و گوشمان را بر آنچه نگاه کردن و گوش دادن به آن جایز نیست ببندیم.

 

حجت الاسلام لرستانی، ادامه داد: همچنین ترحم و مهربانی بر یتیمان، کمک به تهی دستان و مسکینان، احسان به خویشاوندان و احترام به بزرگسالان وخردسالان در ماه مهربانی مورد تاکید قرار گرفته است.

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه شهرستان الیگودرز، اظهار کرد: براى بهره‏ گيرى بيشتر از بركات مادى و معنوى و آثار و ثواب ‏هاى ماه مبارك رمضان، نبايد تنها به روزه گرفتن اكتفا كرد، بلكه بايد از گناهان اجتناب نمود و با خودسازى و مراقبت و دورى از آلودگى ‏ها، جان خويش را در معرض وزش بوی خوش  رحمانى و عنايات ويژه سبحانى قرار داد.

کد خبر 787539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha